BIST 9.772
DOLAR 32,57
EURO 35,00
ALTIN 2.431,05
MEDYA

Elvan'dan Fatih Portakal'a kurmaca haber tepkisi

Fox’ta Fatih Portakal ve ekibine Mersin Şehir Hastanesi haberinde mizansen suçlamasının ardından konuşan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, 'Mersin şehir hastanesi heberini birileri bunlara yaptırıyor. Bana da gelen bilgiler var' açıklamasını yaptı.

Fatih Portakal da "O bilgiler neler? Yarına kadar göstermesini istiyorum. Aksi durumda iftira davası açıyoruz" yanıtını verdi. Bakan Elvan ise, "Memnun oldum. Açsın davasını, inşallah davada görüşeceğiz" dedi. 

Şehir hastanelerinin çok büyük olmasından şikayetçi olan Fatih Portakal'ın FOX Ana Haber'de ekrana getirdiği haber tartışma konusu oldu. Söz konusu haberde Mersin'deki şehir hastanesinin şehrin dışında olduğu ve hastaların 3 araç değiştirerek hastaneye ulaşabildiği iddiaları yer alıyordu.

Konuyla ilgili eleştirilerini dile getiren FOX Ana Haber Bülteni sunucusu Fatih Portakal da "Bu iktidarın çok önem verdiği projeler şehir hastaneleri. 50 dakikalık mesafeye şehir hastaneleri kurmuşlar. Çok büyük kompleksler. İçeride yürürken kayboluyorsun." şeklinde konuşmuştu.

Yayınlanan haberle ilgili Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın "Mersin şehir hastanesi haberini birileri bunlara yaptırıyor. Bana da gelen bilgiler var" ifadelerine tepki gösteren Fatih Portakal, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "O bilgiler neler? Yarına kadar göstermesini istiyorum. Aksi durumda iftira davası açıyoruz." ifadelerini kullandı.

Sitene Ekle