BIST 9.530
DOLAR 32,50
EURO 34,78
ALTIN 2.469,57
HABER /  GÜNCEL

Ehliyet sınav sonuçları MEB-2016 sorgu sayfası

Ehliyet sınav sonuçları açıklanıyor gözler MEB sonuç sayfasında. Ehliyet sınav sonuçlarının en geç 4 gün içinde yani 28 Mayıs'a kadar açıklanması bekleniyor. Ehliyet sonuçları MEB ile aynı anda

Abone ol

Ehliyet sonuçları açıklanıyor gözler MEB sonuc sayfasında. Daha önceki ehliyet sonuçlarını en geç 15 gün içinde açıklayan MEB'in 14 Mayıs ehliyet sınav sonuçlarını 4 gün içinde 28 Mayıs Cumartesi gününe kadar açıklaması bekleniyor. Peki ehliyet sonuçları nasıl öğrenilecek? Sürücü adayları ehliyet sonuçlarını meb.sonuc sayfasından T.C ile öğrenebilecek. Ehliyet sonuçları adayların adreslerine posta ile gönderilmeyecek. Adaylar ehliyet sonuçlarını MEB-MTSAS ekranında T.C ile sorgulayarak öğrenebilecek.

MEB EHLİYET SONUÇLARI SORGULA MTSAS EKRANI

Ehliyet sonuçları adaylara posta ile gönderilmeyecek. Adaylar 14 Mayıs ehliyet sonuçlarını meb.gov.tr/sonuc ekranından T.C şifresi ile sorgulayacak. Sizde en hızlı şekilde ehliyet sonuçlarınızı internethaber'den öğrenebilirsiniz.

EHLİYET SONUÇLARI 14 MAYIS MTSAS SONUÇ EKRANI

Sınav sonuçları, internet adresinden duyurulacaktır. Kursiyerler, bu adresten Özel Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınav Sonuçları linkinin üzerine tıklayarak açılacak sayfadan, T.C. kimlik numarasını girerek sınav sonuçlarını öğrenebilecektir.

Ayrıca, Özel MTSK müdürlükleri Özel MTSK Modülünden kurum kodunu ve şifresini girerek, müdürlüklerinden sınava girenlerin sonuç listesini çıkaracak ve kursiyerlere tebliğ edecektir.