BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,93
ALTIN 2.439,00
HABER /  GÜNCEL

E-pırlanta gül dağıttı

Kuyumculuk sektörünün yeni markası "e-pırlanta" 8 Mart'ta İstanbullulara binlerce gül dağıttı.

Abone ol

Kuyumculuk sektörünün yeni markası “E PIRLANTA”, Şişli Belediyesi’nin etkinliği başta olmak üzere Şişli ve Sultanahmet Meydanı, Nişantaşı, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı, Fethi Paşa Korusu Dilruba Tesisleri ile özürlüler merkezinde İstanbullulara binlerce gül dağıttı.

E PIRLANTA’nın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilk gül dağıtımı Şişli Abide-i Hürriyet Meydanı’nda yapıldı. Şişli Belediyesi başkan yardımcıları, üst seviyeye yetkilileri, birçok dernek ve vakıf yöneticisi ve vatandaşın sabah saatlerinde katılımıyla gerçekleşen gül dağıtımı çok sayıda basın mensubu tarafından tespit edildi. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda devam eden gül dağıtımı Nişantaşı’nda da halkın yoğun ilgisi ile karşılandı. Genç ve yaşlı kadınların memnuniyetini dile getirdikleri gül dağıtımında özellikle erkeklerin “Bir tane de eşime alayım”, “Keşke kızım da burada olsaydı”, “Hatırlanmak ne kadar güzel bir şey” sözleri dikkat çekerken bazı kadınların “Allah sizden razı olsun, 60 yaşına geldim, ilk defa bana bir gül hediye ediliyor” şeklinde sözleri halkın çiçeğe ve güzelliğe karşı ne kadar hassas olduğunu gösterdi. Diğer yandan Şişli Belediyesi’nin Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’ndaki konseri öncesinde dağıtılan güller etkinliğe ayrı bir hava kattı.

E PIRLANTA’nın gül dağıtım programı aynı saatlerde Üsküdar Fethi Paşa Korusu Dilruba Tesisleri’nde gerçekleşti. İstanbul Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği’nin Dünya Kadınlar Günü etkinliğinin de yer aldığı Dilruba Tesisleri’nde muhasebeciler karşılaştıkları sürpriz karşısında hislerini gülen yüzleriyle gösterdi. Meslekte Birlik Grubu Kadınlar Kolu Başkanı Filiz Bozkurt, “Sadece 8 Mart’ta hatırlanmak istemiyoruz. Erkeklerimizden her an destek ve şefkat bekliyoruz. Dağıtılan bu güller, kadınlarımızın birer gül olduğunu ve onlara bir gül kadar nazik davranılmasını ima etmesi açısından fevkalade önemli” dedi.

Diğer yandan E PIRLANTA’nın gül dağıtım programı Sultanahmet Meydanı’nda insanları duygulandırdı. Halk gül almak için firma görevlilerini çoğu zaman zor durumda bıraktı. Yabancıların dikkatle izledikleri etkinlikte, “Ülkemizde 8 Mart kutlanıyor. Ancak böyle bir kutlamayı Türkiye’de ilk defa gördük. Hakikaten Kadınlar Günü’nü dünyaya örnek bir şekilde idrak ediyor ve hakkını veriyorsunuz” diyen turistlerin gül almak için gösterdiği çaba ilgi odağı oldu.

E PIRLANTA, 8 Mart’ta özürlüleri de unutmadı. İstanbul’daki Özürlüler Merkezi’nde dağıtılan güllerle, birimler adeta çiçek bahçesine döndü. Özürlü ve özürlü annelerinin gül dağıtımında, “Tüm problemlerimizi ve sorunlarımızı bir anda unuttuk. Hediyeleşmek, hele çiçek hediyesi harika. Biz işte böyle ortamlarda bulunmak istiyoruz. 8 Mart’taki bu program ilaç gibi geldi” değerlendirmesini yaptılar.