BIST 9.547
DOLAR 32,51
EURO 34,82
ALTIN 2.489,49
HABER /  GÜNCEL

Düzce'de trafik kazası: 1 ölü

Düzce'de sürücü dalgınlığı yüzünden meydana gelen kazada 1 kişi öldü bir kişi de yaralandı

Abone ol

Düzce TEM Otoyolu Bolu Dağı tüneli yolu 2. viyadük üzerinde dün saat 23.15 sıralarında meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

 Edinilen bilgilere göre, Ankara’dan İstanbul istikametine gitmekte olan Süleyman Çayanoğlu (38) idaresindeki 18 AE 951 plakalı kamyon, sürücünün dalgınlığı sonucu önünde seyretmekte olan Nihat Eski (35) idaresindeki 37 AU 225 plakalı laminant parke yüklü kamyona arkadan çarptı. Kazada Süleyman Çayanoğlu aracın içinde sıkışarak can verdi.

Öndeki kamyonun sürücüsü Nihat Eski ise kaza anında kafasını kamyonun ön çamına çarparak yaralandı. Eski, 112 Acil servis ambulansı ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Süleyman Çayanoğlu’nun cesedini Düzce Belediyesi itfaiyesine ait kaza kırım ve kurtarma ekibi sıkıştığı yerden çıkardı.

Jandarmanın ve savcılığın olay yeri incelemesinin ardından Süleyman Çayanoğlu’nun cesedi otopsisi yapılmak üzere Düzce Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu arada kamyonu tanıyarak kaza mahallinde duran bir şahıs ağlayarak ölen sürücünün yakınlarına telefonla haber verdi. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Yola dökülen yağ ve mazottan dolayı karayolları ekipleri temizleme çalışması yaptı.