BIST 9.084
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,25
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Düzce'de başarılı öğrencilere ödül

Düzce İl Genel Meclisi Mayıs ayı ikinci birleşimi Sinan Aydın Başkanlığı'nda gerçekleştirildi.

Abone ol

Toplantıda proje tabanlı beceri yarışmasında elektrik-elektronik ve otomasyon dalında Türkiye birincisi olan Akçakoca Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerine ödül verilmesine karar verildi.

İl Genel Meclisi mayıs ayı ikinci birleşimi yapıldı. Gündem maddelerinin olmadığı birleşimde komisyon raporları görüşüldü. Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu tarafından eğitimle ilgili hazırlanan rapor, Meclis üyeleri tarafından kabul edildi. Raporu okuyan Komisyon Başkan vekili Hasan Arslan, "İl Genel Meclisi'nin 08 Nisan 2010 tarihli 4. birleşiminde komisyonumuza havale edilen Düzce Kız Meslek Lisesi ile Akçakoca Teknik Eğitim ve Endüstri Meslek Lisesi öğrenci ve yöneticilerinin başarılarını kutlamak, bundan sonra yapılacak yarışmalarda da aynı başarıyı devam ettirmeleri amacıyla İl Genel Meclisi'nce tespit edilecek sayıdaki yönetici ve öğrencilerin, İl Genel Meclisi'ne davet edilmeleri, başarılarından dolayı ödül verilmesi ile ilgili konu komisyonumuza havale edilmişti.

Komisyonumuz yapmış olduğu toplantılar neticesinde, MEB teknik öğretim genel müdürlüğünce düzenlenen mesleki ve teknik eğitim, okul ve kurumları 2009-2010 proje tabanlı beceri yarışmasında elektrik-elektronik ve otomasyon dalında Akçakoca Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Türkiye birincisi olmuştur. Yine MEB tarafından düzenlenen yarışmada moda tasarımı projesinde Düzce Kız Meslek Lisesi Türkiye ikincisi olmuştur.

Başarılı bu iki okulumuzun öğrenci ve yöneticilerinin başarılarını kutlamak, tebrik etmek ayrıca da bundan sonra yapılacak yarışmalarda da aynı başarılarını devam ettirmeleri amacı ile bu iki okulumuzun komisyonumuzca tespit etmiş olduğumuz başarılı öğrenci ve yöneticilerin İl Genel Meclisi'ne davet edilerek başarılarının devamı için ödüllerinin verilmesi oy birliği ile uygun görülmüştür" dedi. Açıklamanın ardından rapor meclis üyeleri tarafından oy birliğiyle kabul edildi.