BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.280,03
GÜNCEL

Düzce Belediye Başkanı'nın ilginç otomobil isyanı!

Mehmet Keleş'in makam arabasıyla ilgili açıklamalar yaptığı video, 'Düzce Belediye Başkanının Dramı' ismiyle sosyal medyada yayıldı.

Başbakanlık Kamu Görevlileri Etik Kurulu, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş hakkında belediyeye Audi A8L marka lüks makam aracı alındığı iddiasıyla başlattığı incelemede savurganlık tespitinde bulunmuştu.


Keleş'in bunun ardından yaptığı bir açıklama montajlarak "Düzce Belediye Başkanının Dramı" ismiyle yayınlanınca sosyal medyada büyük bir hızla yayıldı.


"HERKES S350'YE BEN PASSAT'A"


Keleş, yaptığı açıklamada makam aracını eleştirenlere "İstanbul Valisi S350'ye biniyor. Hakkari Valisi de S350'ye biniyor o zaman nasıl Kastamonu, Ankara, İzmir, Pendik, Üsküdar Belediye Başkanları Audi'ye biniyorsa, Düzce Belediye Başkanı'nın da en doğal hakkı. Tüm belediye başkanları Mercedes’le Audi ile gelsin Düzce Belediye Başkanı Passat’la gelsin. Bunu istiyorsanız Passat’a da bineriz. Benim için çok önemli değil. Ama temsil makamındaki insanlar, sizleri temsil edenler, gerekli olanları yapmalı. Bazı şeyler zorunluluktur. Bunları lüks sefahat için yapmıyoruz. Düzce’nin imajını ortaya koymak için yapıyoruz" diyor.

Sitene Ekle