BIST 9.778
DOLAR 32,58
EURO 35,03
ALTIN 2.435,57
HABER /  MAGAZİN

Duygu Sarışın kimdir nereli Çağatay Ulusoy'un eski sevgilisi

Duygu Sarışın kimdir aslen nereli kaç yaşında? Duygu Sarışın Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Burcu rolünde. İçerde dizisinde oynayan ve Çağatay Ulusoy'un eski sevgilisi olan Duygu Sarışın özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri Duygu Sarışın. Ufak Tefek Cinayetler'de kaza geçirdi iddiasıyla gündeme gelen Duygu Sarışın'ın hayatına gelin yakından bakalım.

Duygu Sarışın, 24 Kasım 1987 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Öğrenimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünde tamamlayan Sarışın, daha sonra İzmir Ekonomi Üniversitesi, Moda Tasarım Bölümü’nde dersler almıştır. Bu eğitimlerinin ardından güzel oyuncunun deneyim kazandığı yer ise İzmir Devlet Tiyatrosu olmuştur.

2011 yılında ise televizyon dünyasına Cennetin Sırları dizisi ile adım atmış; İçerde, İnadına Yaşamak, Kaçak Gelinler, Güneşi Beklerken, Rengarenk gibi diziler de rol almıştır.

UFAK TEFEK CİNAYETLER BURCU ROLÜNDE

Star Tv’de yayınlanan; kadrosunda Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen, Mert Fırat, Ferit Aktuğ, Yıldıray Şahinler, Selim Bayraktar, Hayal Köseoğlu, ve Tansu Biçer gibi isimlerin yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisinin kadrosunda yer almakta ve Burcu karakterini canlandırmaktadır.

ÇAĞATAY ULUSOY İLE SEVGİLİYDİ

Bir dönem Çağatay Ulusoy ile sevgili olan Duygu Sarışın kısa bir ilişkiden sonra ayrılmıştı.

Duygu Sarışın'ın yüzü yandı mı? Açıklama geldi