BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.429,35
HABER /  SPOR

Fortuna Düsseldorf, Kenan Karaman için 5 milyon euro istiyor

Kenan Karaman'ın Düsseldörf ile transfer konusunda sıkıntısı sürüyor. Milli oyuncu için Alman ekibi 5 milyon Euro bonservis talebinde bulundu. Sözleşmeye göre Karaman, Ocak ayında ön protokol imzalayıp 9 ay sonra transfer olabiliyor. Ancak Düsseldörf sorun çıkartmaktan vazgeçerse milli oyuncu bonservissiz Ocak ayında transfer olabilecek.

Abone ol

Alman ekibi Fortuna Düsseldorf, Kenan Karaman'ı bırakmak istemiyor. 2 milyon Euro'ya serbest kalma maddesi bulunan ancak Ağustos ayıyla birlikte bu ödemenin süresi dolan Karaman için Düsseldorf, 5 milyon Euro bonservis talep ediyor.

Kulübüyle ise 1 yıl sözleşmesi kalan, Ocak ayında da istediği kulüple ön protokol imzalayabilecek olan Karaman, 9 ay sonra bonservissiz ayrılabilecek. Kulübünden ayrılık için anlayış bekleyen Karaman'a olumlu bir geri dönüş yapmayan Düsseldorf ile anlaşma sağlanması durumunda, Kenan Karaman, Ocak ayında Süper Lig'den gelecek teklifleri değerlendirerek bonservissiz transfer olacak.

Kenan Başakşehir'in gündeminde

Ligi şampiyon tamamlayan ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak Başakşehir'in milli oyuncu ile temasa geçtiği ancak yüksek bonservis bedeli nedeniyle geri adım attığı öğrenildi. Uygun bir bonservis bedelinde anlaşma sağlanamazsa Başakşehir, milli oyuncuyu Ocak ayında kadrosuna katacak. 

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Erman Toroğlu'nun yeni imajı sosyal medyayı yıktı geçti haline bakın!
Foto Galeri Erman Toroğlu'nun yeni imajı sosyal medyayı yıktı geçti haline bakın! Galeriye Gözat