BIST 9.046
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.297,30
MEDYA

Durdurun bu rezaleti! Uyanış Filmi Fragmanı büyük tepki topladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hayatını konu alan 'Reis' filminin yapımcısı Ali Avcı'nın 15 Temmuz konulu 'Uyanış' filminin fragmanı büyük tepki topladı.

Referandum öncesi vizyona giren Reis filmi gişede büyük hüsrana uğramıştı. "Reis" filminin yapımcısı Avcı, bu sefer de toplumun yoğun hassasiyeti olan 15 Temmuz hain darbe girişimini anlatan bir film projesi için kolları sıvadı. Avcı yeni filmi "Uyanış"la ilgili bir fragman yayınladı. Fragmanın tanıtı metninde, "Filmin tüm sahne ve efectleri bitmemesine rağmen yoğun talep baskı üzerine yayınlanmıştır. 9 Adet kısa kısa fragman olarak hazırlanmış Filmimizin 1. Fragmanı beğenilerinize sunulmuştur." ifadelerinin yer alması da dikkat çekti.

DURDURDUN BU REZİLLİĞİ!

Fragmanı izleyenler ise gördükleri sahneler karşısında gözlerine inanamadı! Filmin yayınlanan ilk fragmanında, FETÖ'cü cuntanın darbe gecesi başaramadığı tüm hain eylemler bir bir sahnelendi. Ali Avcı'nın "Uyanış" kullanmakta sakınca görmediği akıl almaz sahneler arasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ailesinin darbe gecesi Kısıklı'daki evlerinde öldürülmesi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başına bir asker tarafından silah dayanması da yer aldı.Bu akıl almaz görüntüler büyük tepki toplarken, filmle ilgili nasıl bir yasal süreç başlatılacağı merak konusu oldu.

Sitene Ekle