BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,02
ALTIN 2.323,50
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Düğün Dernek 2 Sünnet rekoru para basıyor

SİVAS filmi olan Düğün Dernek 2 sünnet ilk haftada rekor sayıda kişi tarafından izlendi. Vizyonda olan Düğün Dernek 2 bakın kaç kişi tarafından izlendi?

Abone ol

SİVAS'da geçen Düğün Dernek 2: Sünnet bir haftada 2.251.012 kişi tarafından izlenerek yapımcılarına müthiş bir hasılat bıraktı. 

Geçen hafta sinemalarda vizyona giren Düğün Dernek 2 Sünnet filminin başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin ve Şinasi Yurtsever oynuyor.

DÜĞÜN DERNEK 2 SÜNNET NE KADAR HASILAT YAPTI?

Düğün Dernek 2: Sünnet bir haftada 2.251.012 kişi tarafından izlenirken yapımcısına para akıtmaya başladı. Film bir haftada 25 milyon 856 bin lira hasılat yaptı.

DÜĞÜN DERNEK NE KADAR İZLENMİŞTİ?

Serinin ilk filmi Düğün Dernek 6.980.070 kişi tarafından izlenmişti. Toplam izleyicide 7.369.098 kişi ile rekoru elinde bulunduran Recep İvedik 4 ilk üç gününde 1.641.474 kişi tarafından izlenmişti. Düğün Dernek 2 Sünnet filmi ilk haftada elde ettiği rekor izleyeci bir rekora doğru gidiyor. 

DÜĞÜN DERNEK 2 SÜNNET FİLMİ KONUSU

Serinin ilk filmi olan Düğün Dernek'de oğlunu evlendiren İsmail, bu kez torununa sünnet yaptırmak istemektedir. İlk filmde olduğu gibi Düğün Dernek 2 Sünnet filminde de Fikret, Çetin ve İsmail başta olmak üzere tüm ekip toplanıp sünnet düğünü hazırlıklarına başlar. Bu düğün zamanla şehir çapında bir olaya dönüşünce komedi başlar.

DÜĞÜN DERNEK SÜNNET İZLEYİCİ YORUMLARI

Düğün Dernek 2 Sünnet filmini izleyenlerden farklı yorumlar geliyor. Çoğunluk 'süper bir komedi' yorumu yaparken, 'sıradan' olduğuna dair eleştiriler de var. İşte filmi izleyenlerin görüşleri;

-Film gerçekten harika ötesi. Efsane bir yapım olmuş. İlk filmden kat kat güzeldi. İlk filmi beğenmeyenler ön yargılarını kırıp bu filme gitmeli. İlk filmi beğenenler zaten buna taparlar :) Film başladığı ilk saniyede güldürmeye başlıyor ve film bittikten 2 3 saat sonra kadar da bu etki devam ediyor :) Salondaki kahkaha seslerinden filmde bazı espirileri kaçırmama rağmen efsane bir filmdi. Bu film gişeleri alt üst etmeli...

-Gittigimize pisman olduk hic guzel degildi. Toplasan dort bes kere gulmusuzdur. Bekletinin cok cok altinda para vermeye degmez.

-Pazar günü gitme şansımız oldu. Ilk filmide büyük bir keyifle izlemiştik ve bu 2. film cidden ilkinden daha komik ve eğlenceli olmuş. Komedi filmlerine gitmemdeki tek amaç gülmektir. Yeterince güldük ve keyif aldık. 

-Gitmek icin sabirsizlikla bekledigim film , beni hayal kirikligina ugratti. Tavsiye etmiyorum..

-İlk filmde ne kadar eğlendiysem ikincide bir okadar sıkıldım. Keşke bukadar acele etmeyip daha kaliteli bir film çıkarsalardı. 3. çıkmaz umarım.. 

-Nefis bir film, çok çok çok güldüm. Senarist ve yönetmen Selçuk Bey'i tüm oyuncuları tebrik ediyorum. Senelerdir bu kadar gülmemiştim. Çok zekice kurgulanmış binlerce espri, küfür yok denilecek kadar az, sanıyorum 2 kere duydum. ayakta alkışlıyorum, emeğinize, ruhunuza, beyninize sağlık. 

-Çok başarılı bir filmdi. Oyunculuklar çok üst düzeyde hatta muazzamdı. Çok güldük çok eğlendik 3'ü bekliyoruz. Tebrikler. 

-Film eğlenceli güzel vakit gecirtiyor fakat ilki daha orjinal gelmişti bence bazı olaylar zorlama gibi geldi.film bittiğinde sinema çıkışında herkesin suratında tatminkar olmayan bir ifade gördüm ama son zamanların en eğlenceli filmi oyuncular inanılmaz hikayeye bağımsız filme çok şey katmislar.işler güçler tarzı çok hissediliyor bunu da söylemeden gecemedim görülmeye değer mi derseniz evet karakterler çok orjinal eğlenceli mutlaka görün 

-son zamanlarda komedi olarak izledigim ve izlenmeye degicek nadide yapımlardan başı ceken bir film.. gercekten igrenc aptal saptal espiriler yaparak kara mizah yapıp bunu komedi diye satmaya calışanlara gercekten cok güzel cevap vermiş bir film olmuş ellerine saglık.. gözlerimden yaş geldi gülmekten..