BIST 9.797
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.433,59
HABER /  MEDYA

Dolunay 15.bölüm fragmanı Deniz bunu öğrenince çıldıracak

Star Tv'nin salı günleri ilgiyle izlenen dizisi Dolunay bu hafta 15.yeni bölümüyle ekrana gelecek. Dolunay son bölümde Ferit, Nazlı'ya evlenme teklifi etmişti. 15.bölümde Nazlı, Ferit'in evlenme teklifini kabul eder. Peki Deniz bu durumu öğrenince ne yapacak?

Abone ol

Başrollerini Özgecan Gürel ile Can Yaman'ın paylaştığı Dolunay 15.yeni bölümüyle bu hafta ekrana gelecek. 10 Ekim tarihinde yeni bölümün yayınlanacağı Dolunay'da neler olacak? Ferit ve Nazlı evlenecek mi?

Dolunay dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Romantik komedi türündeki gençlik dizisi Dolunay’ın son bölümünde Hakan’ın korkunç oyunları sonrasında Ferit’ten sürpriz bir hamle gelmiş, finale evlilik teklifi damga vurmuştu. Nazlı’nın cevabı merak konusu olmuştu, yeni görüntülerle birlikte ilk ipuçları geldi. İşte Dolunay 15. bölüm fragmanı ve Nazlı’nın yanıtı!

DOLUNAY BU HAFTA NELER OLACAK?

Sürprizlerle dolu gelişmelerin sinyalini veren Dolunay yeni bölüm fragmanına Nazlı’nın evlilik teklifine verdiği yanıt damga vurdu. Son bölümde Ferit, Hakan’ın korkunç tuzağını keşfetmiş ancak Bulut’un onların yanında kalmasına engel olamamıştı. Yaşananlarda Nazlı’nın da payı bulunduğunu düşünen Ferit, finalde ekran başındaki şok eden bir karar vermişti. Dolunay 15. bölümünde Nazlı, evlilik teklifini kabul ediyor ancak kimsenin kendilerine inanmayacağını düşünen ikili, yeni bir maceraya atılıyor.