BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,57
ALTIN 2.497,93
HABER /  GÜNCEL

Doktor Ömer Coşkun hayatını kaybetti ölüm nedeni ne?

Yaptığı bitkisel karışımlarla ekranların tartışılan ismi olan Doktor Ömer Çoşkun'un tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği bildirildi. Doktor Ömer Çoşkun'un ölüm nedeni ne?

Abone ol

Amerika'da kanser tedavisi gören ve Türkiye dönüşü böbrek yetmezliği rahatsızlığı ile hastaneye yatırılan Doktor Ömer Çoşkun'un hayatını kaybettiği bildirildi.

Televizyondan alternatif tıp ürünleri satan Dr. Ömer Coşkun dün öğleden sonra böbrek yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

Yaptığı bitkisel karışımlarla ekranların tartışılan ismi olan Doktor Ömer Coşkun, dün gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Coşkun'un Amerika'da kanser tedavisi gördüğü, Türkiye dönüşü böbrek rahatsızlığı nedeniyle hastaneye yattığı belirtiliyor.

Hastaları tedavi etmek için hazırladığı ilaçları piyasaya süren Doktor Coşkun'un doçentliği yabancı dil evraklarında sahtecilik gerekçesiyle elinden alınmıştı. Coşkun, Adana Tabib Odası'ndan ceza alarak istifa etmişti.



BAKANLIK ÜRÜNLER İÇİN İNCELEME BAŞLATMIŞTI

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı daha önce kamuoyunda “Dr. Ömer Coşkun ürünleri” olarak bilinen ve takviye edici gıda niteliğindeki ürünler olmasına rağmen ilaç gibi tanıtılan ürünlerin, çeşitli mecralarda yayınlanan reklamlarına sekreteryası Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından yürütülen Reklam Kurulunca hassasiyetle incelendiğini bildirmişti.

ÖMER ÇOŞKUN KİMİDR?

05.03.1970 tarihinde Adana’da doğdu. İlk ve orta öğrenimi Adana’da tamamladı. İstanbul Ünüversitesi Tıp Fakültesi'ni 1993 yılında bitirdi. İlk görevine Aksaray’ın Güzelyurt ilçesi Ihlara Kasabası'nda pratisyen hekim olarak başladı. 1994 yılında tıpta uzmanlık sınavını kazanarak Erciyes Ünüversitesi Tıp Fakültesi'nde Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi olarak uzmanlık eğitimine başladı. Uzmanlığını aldıktan sonra Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde, Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı’nda ve Tüp Bebek Merkezi'nde Uzm. Tbp. Tğm. olarak çalışmalara katıldı. Türkiye’nin çeşitli illerinde iş yeri hekimliği, sağlık danışmanlığı, check-up hizmeti ve ultrasonografi yaptı. Zonguldak Karaelmas Ün. Tıp Fak. Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı’na Kasım 2001’de yardımcı doçent olarak atandı. Ancak yabancı dil evraklarında sahtecilik yaptığı tespit edilince doçentliği elinden alındı.