BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Doktor içki arkadaşını boğarak öldürdü

Giresun'da doktor, içki içtiği arkadaşını öldürmekten gözaltına alındı

Abone ol

GİRESUN'un Espiye İlçesi'nde aile hekimliği yapan 56 yaşındaki Feridun Cemal Torun, birlikte alkol aldığı 36 yaşındaki Mustafa Şişman'ı öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı.

Doktor Torun'un adliyeye getirilişi sırasında araca saldıran bir grup polisin biber gazlı müdahalesi ile uzaklaştırıldı. Olay, ilçenin Merkez Mahallesindeki pazar yerinde dün gece meydana geldi. İddiaya göre, Dr. Torun ile aracı içinde birlikte alkol aldığı Mustafa Şişman arasında tartışma çıktı. Tartışmanın giderek büyümesi üzerine Dr. Feridun Cemal Torun, Şişman'ı boğarak öldürdü.

Olay sonrasında otomobilin kornasının sürekli çalması üzerine gelen polis ekipleri araçta Şişman'ın cesedini buldu, doktor Torun'u da gözaltına aldı. Boğazında morarma bulunduğu belirtilen Mustafa Şişman?ın cesedi, kesin ölüm nedeninin tesbiti için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Gözaltına alınan doktor Feridun Cemal Torun' un emniyette ifade vermeye yanaşmadığı öğrenildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLEN DOKTORA SALDIRI
Bu arada, olayda hayatını kaybeden Mustafa Şişman'ın yakınları ve arkadaşları, adliyeye getirilen doktor Feridun Cemal Torun'un içinde bulunduğu polis aracına saldırdı. Polis, araca saldıranları biber gazı ile uzaklaştırdıktan sonra araç da adliye önünden ayrıldı. Ekiplerin adliye çevresinde geniş güvenlik önlemi alması sonrasında doktor Torun adliyeye bu kez arka kapıdan alındı.