BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.421,05
HABER /  GÜNCEL

Diyarbakırda kirli tahrik

Diyarbakır'da, bir polis memurunun okula spor malzemesi hediye etmesi okulu fena karıştırdı!

Abone ol

Diyarbakır'da, bir polis memurunun okula spor malzemesi hediye etmesi üzerine, spor malzemeleri hediye edilen okulun öğretmenlerinin, öğrencilere, "Bunlar sizi kandırmak için yapıyorlar" ifadesini kullandığı iddia edildi.
Diyarbakır'da geçtiğimiz günlerde Melikahmet Lisesi'nde çıkan olaylarda 8 kişi yaralanmıştı. Bunun üzerine Emniyet yetkilileri, öğrencilerinin yanında olduklarını göstermek için okulu ziyaret etmiş ve öğrencileri de makamlarında ağırlamıştı. Kendi cebinden yaklaşık 100 YTL harcayarak aldığı spor malzemelerini okula hediye eden bir polis memuru, bir öğrencinin ilginç tepkisi ile karşılaştı. Öğrenci, emniyet yetkilisinin yanına gelerek, "Siz bunları bizi kandırmak ve polislerden şikayetçi olmamamız için aldınız. Öğretmenlerimiz bize söyledi" dedi. Bunun üzerine emniyet yetkilisi, öğrenciye, "Siz şikayetçi olsanız veya olmasanız bile o polisler hakkında soruşturma başlattık. Suçlu kimse cezasını çekecek. Ben bunu içimden geldi ve kendi çocuğuma almam gerekirken, size alma ihtiyacı duydum" cevabını verdi.

Bu durum karşısında üzülen emniyet yetkilisini ise yine öğrenciler teselli etti. Öğrenciler Emniyet yetkilisine, "Biz sizleri tanıyoruz ve iyi niyetli olduğunuzu biliyoruz. Kim ne derse desin sizler bizim dostlarımızsınız" diye konuştu.
Bu arada çıkan olaylarda sorumlu tutulan okul yönetimi hakkında başlatılan soruşturma ise devam ediyor.