BIST 9.610
DOLAR 32,50
EURO 34,63
ALTIN 2.481,51
HABER /  GÜNCEL

Diyarbakır'da Keremcem izdihamı

Keremcem, Diyarbakır’da ilk kez Ceylan Karavil Park’ta konser verdi. Ünlü sanatçı hayranlarının yoğun ilgisi karşısında şarkılarını tekrarlamak zorunda kaldı.

Abone ol

Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığında hayata geçen Alışveriş Merkezi Kiralama ve Yönetimi Bilfinger Real Estate Türkiye tarafından yapılan Ceylan Karavil Park, ünlü sanatçı Keremcem’i ağırladı. Ceylan Karavil’de düzenlenen konserde ünlü sanatçıya vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Birbirinden beğenilen eserlerini seslendiren Keremcem, hayranları karşısında şarkılarını tekrarladı.

İHA muhabirine açıklama yapan ünlü sanatçı Keremcem, Diyarbakır’ın inanılmaz bir tarihi olduğunu ve ilk kez geldiğini söyledi. Keremcem, “Çocukluk yıllarında babam gezmeyi çok severdi. Hep bu hayaller içinde Türkiye’yi gezdim. Ama tabi Diyarbakır’a gelmek bugün nasip oldu. Ceylan Karavil Park’ta imza günü düzenleyeceğim. Çok güzel kahvaltılar yaptık. Yoğun bir kalabalık bekliyor. Herkesin yüzü gülüyor belki de beni gördüler diye yüzleri güldü. Pozitif ve enerjili insanlar var. Diyarbakır’da konser vermem için beni davet etmeleri gerekiyor. Ben de bu daveti kıramam. Konser yapılması daha zevkli iller vardır. Samsun, Adana, Bursa, İzmir önemli şehirlerdir. Bunlara Diyarbakır da eklendi artık” dedi.

Ünlü sanatçı Keremcem, konserin ardından hayranlarına imzalı fotoğrafını dağıttı.