BIST 9.510
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.492,98
HABER /  MEDYA

Diriliş Ertuğrul 96.yeni bölüm fragmanı Ertuğrul yemin etti

Diriliş Ertuğrul 96.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 22 Kasım 2017 Çarşamba günü ekrana gelecek Diriliş Ertuğrul 96.yeni bölümde neler olacak? Diriliş Ertuğrul yayınlanan son bölüm özet ve 96.yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Abone ol

TRT1'in ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul 95.yayınlanan son bölümüyle ekrandaydı. Nefeslerin tutulduğu Diriliş Ertuğrul'da yeni bölüm ne olacak? Ertuğrul düşmanlarını yenecek mi?

Heyecanla beklenen Diriliş Ertuğrul 96. yeni bölüm fragmanında aksiyon dolu sahneler yer aldı. Diriliş Ertuğrul’da Ertuğrul Bey’in etrafında dönen komplolarla mücadelesi durmak bilmiyor. İşte Diriliş Ertuğrul’da Ertuğrul Bey ve Kayı Boyu’nun geleceklerini şekillendirecek önemler içerek bölümün fragmanı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 96. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Diriliş Ertuğrul’da Çavdarlar ile Kayılar arasındaki ilişkiler bundan sonra nasıl gelişeceği merak konusu oldu. Son bölümün bitmesiyle beraber sevilen dizinin takipçileri yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Diriliş Ertuğrul'un yeni bölüm fragmanı da hemen yayınlandı. 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Diriliş Ertuğrul’un 95. yeni bölümünde; Köle tüccarı Simko ve eşkıya Mihalis'in arasında kalan Ertuğrul, kölelerle birlikte kaçmayı başarmış ve peşine düşen Mihalis ile adamlarını da yok etmişti. Yeniden köle tüccarı Simko'nun eline düşen Ertuğrul'u kurtarmaya, bu kez Aksakallılar'ın görevlendirdiği Atsız ve yiğitleri yetişmişti. Yaşanan çarpışmada Ertuğrul ve köleler kurtulmuş, Simko ise kaçmıştı. 

Diriliş Ertuğrul ekibi Katar'da Şazeli'de yemek yedi