BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,11
ALTIN 2.326,23
HABER /  DÜNYA

Diarra Antalyaspor ile nikah tazeledi

MedicalPark Antalyaspor, 30 yaşındaki Senegalli futbolcusu Lamine Diarra ile 3 yıllık sözleşme yeniledi. <br/>Hasan Subaşı Kulüp Tesisleri’n...

Abone ol

MedicalPark Antalyaspor, 30 yaşındaki Senegalli futbolcusu Lamine Diarra ile 3 yıllık sözleşme yeniledi.
Hasan Subaşı Kulüp Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan MedicalPark Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, 2013-2014 sezonunda sözleşmesi biten birbirinden değerli futbolcuları ile sözleşme yenileyeceklerini kaydetti. Kadrolarında sözleşmeleri biten futbolcularıyla yollarına devam edeceklerinin altını çizen başkan Gencer, "Sözleşmesi sona erecek olan futbolcularımızla transfer görüşmelerine başladık. Hepsi ile önümüzdeki haftadan itibaren görüşmelerimiz devam edecek. Açılışı Lamine Diarra ile yapıyoruz. Önümüzdeki haftadan itibaren sözleşmesi sona erecek olan 10 futbolcumuzun hepsi ile sözleşme yenilemek istiyoruz. Devre arasına kadar iç transferi bitireceğiz. Hiçbir oyuncuyu ayırt etmiyoruz" dedi.
Diarra’nın Mayıs ayı sonunda sözleşmesinin biteceğini hatırlatan Gencer, "Yeni dönemde 3 yıllık bir sözleşemeye imza atıyoruz. Diarra’nın Antalyaspor’u tercih etmesindeki en büyük etkenlerden birisi şehri sevmesidir. Antalya’da yaşamaya devam edecek. İleride Antalya’ya yerleşmeyi düşünüyor. İnşallah jübilesini de burada yapar" diye konuştu.
Kırmızı-beyazlı takımın 30 yaşındaki başarılı forvet oyuncusu Lamine Diarra ise, "Önümde 6 aylık bir zaman daha vardı. Sözleşmem bitmeden karşılıklı olarak görüşüp anlaşmaya vardık. Önümüzdeki 3 sezonu burada geçireceğim. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kulüp olarak bana inanıldı, güvenildi. Şu anda sıra bende. Ben ve takım arkadaşlarımla beraber Antalyaspor’u ligde üst sıralara taşıyacağız. Burada çok mutluyum" dedi.
Bir basın mensubunun, ’Sezona kulübede başladın. Şu anki performansın nasıl?’ şeklindeki soruya tecrübeli futbolcu Diarra, "Daha iyisini yapabileceğime inanıyorum. Şu anki performansım kötü değil ama çok iyi de değil. Mutsuz da değilim. Daha iyisini yapabileceğimi biliyorum. Daha iyi olacak" şeklinde yanıt verdi.
Konuşmaların ardından Diarra, kendisini 3 yıl daha kırmızı-beyazlı takıma bağlayan sözleşmeye imza attı.
Diarra geçen sezon ligde 13, kupada 5 gol atmıştı. Diarra’nın bu sezon ligde 5 golü bulunuyor.
(İHA)