BIST 9.652
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.497,35
HABER /  MEDYA

DHA'dan şoke eden seçim tweeti!

Doğan Haber Ajansı'na ait olduğu belirtilen Twitter hesabından 7 Haziran seçimleri için ilginç bir tweet atıldı. İşte sosyal medyayı karıştıran o tweet;

Abone ol

Doğan Grubu'nun haber ajansı DHA'nın resmi twitter hesabı olduğu belirtilen "DHAinternet" adlı hesaptan, seçimler için şoke eden bir tweet paylaşıldı.

Hesapta, "Diktatörden hesap sormak için oyunuzu HDP'ye verin" mesajı paylaşıldı. Bu arada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski danışmanlarından AK Parti Milletvekili Aydın Ünal, seçimler sonrası Doğan medyasından hesap soracaklarını söyledi.

DHA'nın resmi twitter adresinden paylaşılan bir mesaj ortalığı karıştırdı. Doğan Haber Ajansı'nın resmi twitter adresi olduğu belirtilen DHAinternet adlı hesaptan saat 21.50 sularında bir mesaj paylaşıldı.

SOSYAL MEDYA KARIŞTI

Kısa sürede binlerce kullanıcı tarafından paylaşılan mesajda  "Diktatörden hesap sormak için oyunuzu HDP'ye verin" ifadesi kullanıldı.

58.20150606220835.jpg

DHA'DAN AÇIKLAMA: HACKLENDİK

Bu arada DHAinternet adlı twitter hesabından paylaşılan "diktatör" tweetinin ardından DHA'dan açıklama geldi. Açıklamada "Resmi Twitter adresimiz olan @dhainternet hesabı hacklenmiştir. Kontrolümüz dışında atılan mesajlara itibar edilmemesini rica ederiz" denildi.

AYDIN ÜNAL: MÜTAREKE ARTIĞI DOĞAN MEDYASI

Paylaşılan "diktatör" mesajına bir tepki de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski danışmanlarından AK Parti Milletvekili Adayı Aydın Ünal'dan geldi. Ünal, resmi twitter adresinden yaptığı açıklamada Doğan Medyası için "mütakere artığı" nitelemesinde bulunarak "Hiç merak etmeyin: Yarın akşamdan itibaren bu mütareke artığı Doğan medyasından hesap soracağız." mesajını paylaştı.

suleyman-soylu.20150606224745.jpg

MELİH GÖKÇEK'E CEVAP AHMET HAKAN'DAN

Doğan Haber Ajansı'nın resmi twitter hesabından paylaşılan mesaja bir tepki de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten geldi. Gökçek, DHA'nın "hacklendik" mesajı yerine "Diktatör" mesajını paylaştı. 

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ise Gökçek'e hesabın hacklendiğini duyururken, "yine atladın sazan gibi" mesajını paylaştı.

ahmet-hakan.jpg


KULLANICILAR İKNA OLMADI

58.20150606224948.jpg