BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,74
ALTIN 2.491,65
HABER /  SEÇİM

Devlet Bahçeli: AK Parti devri kapanıyor!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Edirne mitinginde konuştu. Bahçeli'nin hedefinde Davutoğlu ve Erdoğan vardı.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Edirne mitinginde konuştu. Bahçeli'nin hedefinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu vardı.

Bahçeli, 'Edirne'den ilan ediyorum. AK Parti devri kapanıyor. 13 yıla yaklaşan zillet, 7 gün sonra sona eriyor. Erdoğan'ın hesap vereceği günler yaklaşıyor. Davutoğlu'nun başını öne eğeceği günler yaklaşıyor.' dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:

Siyasi menfaat çetesi AK Parti, toplumla bütün bağlarını kesmşitir. AK Parti iktidardayken; cebiniz para gördü mü, borçlarınız azaldı mı? Hayır demeniz boşa değil, bunların hiçbiri olmadı. Haramı yiyenler bellidir, Yedikçe kuduran ve Edirne'nin kesesine göz diken arsızlar da ortadadır. Meğer esnafımızın siftah parası ayakkabı kutularına konmuş. Siz çalıştınız, onlar çaldı. Siz yoruldunuz, onlar yolsuzluk yaptı. Onlar ki görülmedik bir rüşvet çarkı, soygun düzeni kurdular.

mhp-genel-başkani-devlet-bahçeli-partisinin-edirne-mitinginde-konuşuyor.png

Edirneli sorunlarına çare arıyormuş bunlar Erdoğan ve Davutoğlu'nun umrunda değil. Edirneli genç işsiz kalsın, bunların çocukları gemiyle oynasın. Hırsızlar makam ve mevki sahibi olmaya devam etsin mi? Hayır diyorsunuz elbette doğru söylüyorsunuz.

KORKAKLIĞIN TESLİM OLMAYA DAYANDIĞI BİR İKTİDAR DÖNEMİ..."

 Bir yanda AK Parti ve koalisyonu, diğer yanda milletini karşılıksız seven Türkiye sevdalıları. Bir yanda varlıklarımızı sömürmeye hazırlanan küresel odaklar, teröristler ve müzakereciler. Diğer yanda milli emanetleri savunan Edirneliler. Korkaklığın teslim olmaya dayandığı bir iktidar dönemi 7 Haziran'da sona erecektir. Biz MHP olarak bütün sorunlarını tek başımıza çözeriz. Edirnelilerin ağırlaşan meselelerini kökünden bitiririz.

ERDOĞAN'IN HESAP VERECEĞİ GÜNLER YAKLAŞIYOR"
 
Edirne'den ilan ediyorum. AK Parti devri kapanıyor. 13 yıla yaklaşan zillet, 7 gün sonra sona eriyor. Erdoğan'ın hesap vereceği günler yaklaşıyor. Davutoğlu'nun başını öne eğeceği günler yaklaşıyor. Hiçbir mihrap bu akıbeti değiştiremeyecektir. Hakaret ilanları da verseler, iftira da atsalar MHP sahte mabutları devirmek için iktidara geliyor. Hırsıza, şerefsize, namussuza, soygun çetelerine karşı bizimle yürü Edirne.