BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.420,40
HABER /  GÜNCEL

Ders olarak okutulmalı

Programın adı 'Daha ne olsun'du. İkiliye izleyici de 'daha ne olsun' dedi.

Abone ol

Demet Akalın ile Alişan'ın Fox TV'de yaptığı program yayından kaldırıldı. Program televizonculuk yapmaya kararlı olanlar için bir ders niteliği taşıyordu.

Demet Akalın, haftalardır "Acilen tatile çıkmalıyım" diye haykırıyordu, sonunda istediği oldu. Televizyon seyircisi onu "Tatil"e gönderdi. Alişan'la Demet Akalın'ın FOX ekranında birkaç hafta tutunabilen "Daha Ne Olsun"un macerası aslında televizyonculuğun eğitimini veren okullarda ders olarak okutulmalı!

Okutulmalı ki, televizyonculuk yapmaya kararlı olanlar "Bir çiçekle bahar" olmayacağını bir kez daha anlasın.
Onların mantığı şu:
Demet Akalın'ın geçen sene bir iki şarkısı tuttu, bu sene de "Tatil" fena değil mantığıyla yanına da onun gibi ünlü birini koyduk mu, al sana programın kralı...

Programın adı mı?
"Vallahi çok nankörsünüz... Daha Ne Olsun?"
Daha ne olabilir ki! Ekran karşısındaki her 100 seyirciden sadece 3'ü sizi seyrediyor, 97'si sırtını dönüp gidiyorsa, "daha ne olsun"!
"Daha Ne Olsun"un yaşadığı reyting hezimetinin, Türkiye'de "Bir sen şarkı söyle, bir de ben... Bir de programımıza gelen" mantığıyla müzik eğlence programı hazırlayanlara, magazin programlarını aratmayan altyazılarla seyirci avlayacağını sananlara bir ders vermiş olmasını, Akalın'ın da şarkısında söylediği gibi "Tatil"de kafasını toplayıp, o şımarıklığından bir an önce kurtulmasını umuyorum.

Ali Eyüpoğlu-Milliyet