BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.498,83
HABER /  DÜNYA

Denizlispor’da zor günler

Denizlispor, Ankaraspor karşısında aldığı 4-0’lık mağlubiyetle adeta şok olurken, taraftarlar yönetimi istifaya davet etti. <br/>PTT 1. Lig’...

Abone ol

Denizlispor, Ankaraspor karşısında aldığı 4-0’lık mağlubiyetle adeta şok olurken, taraftarlar yönetimi istifaya davet etti.
PTT 1. Lig’in 6.haftasında evinde Ankaraspor’u ağırlayan Denizlispor, 4-0’lık mağlubiyetle adeta yıkıldı. 6 haftada topladığı 4 puanla düşme potasında bulunan yeşil siyahlılar, karşılaşmadaki olumsuz futboluyla da büyük eleştiri aldı. Maç boyunca taraftarlar yönetimi istifaya davet ederken, Denizlispor yönetiminin büyük çoğunluğu maçın 80.dakikasında sahayı terk etti. Maç bitiminde saha dışında da yönetime karşı protestolarını sürdüren taraftarlar başkan Süleyman Urkay’ın istifasını istedi.

’’GÖREVİMDEN AYRILABİLİRİM’’
Denizlispor Teknik Direktörü Serdar Dayat da maç sonunda yaptığı açıklamada, yönetimle konuşacağını ve gerekli görülmesi halinde görevinden ayrılabileceğini söyledi. Takımının her şeye rağmen iyi mücadele etmeye çalıştığını belirten Serdar Dayat, "Koşan, mücadele eden bir takımız ama yetmiyor. Kalecim hatalı goller yedi ama onu suçlamıyorum. Kazandığımızda galibiyet futbolcularımın, kaybettiğimizde ise suçlu benim. Sorumluluk bana aittir. Yönetimle oturup konuşacağız. Eğer Denizlispor’a faydalı olacaksa geldiğimiz gibi vedalaşır gideriz. Yönetim kan değişikliği iyi gelecek derse problem yok deriz ve gideriz. Ama birileri bu kulübe sahip çıkmalı. Denizlispor’un yeri daha üst sıralar" dedi.
(İHA)
(İHA)