BIST 9.531
DOLAR 32,48
EURO 34,60
ALTIN 2.473,77
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Denizli'nin örnek caddesi hazır

Denizli Belediyesi, örnek cadde olarak seçtiği Kayalık Caddesi'ndeki üst yapı çalışmalarını tamamlama aşamasına geldi.

Abone ol

Dev Alt Yapı Projesi’nin ardından tüm yol ve kaldırımlarda uygulanacak üst yapı çalışmaların en güzel örneği, Kayalık Caddesi'nde sergilenecek.

Denizli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kontrolünde devam eden Kayalık Caddesi'ndeki üst yapı çalışmalarında, Müftü Ahmet Hulusi İlköğretim Okulu ile Kayalık Cami arasında kalan kısım tamamlandı. Bayramyeri Meydanı'na kadar devam eden yolun kalan bölümünde ise beton dökme işlerinin yüzde 80'i bitirildi.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci caddedeki çalışmaları yerinde inceledi. 15 Mayıs Denizli Milli Mücadele Günü'nde herkesi Kayalık Cami önünden başlanacak yürüyüşe davet eden Başkan Zeybekci, "Örnek caddemizi bir daha kazılmamak üzere 15 Mayıs günü hizmete açacağız. Bayramyeri Meydanı'na kadar yürüyeceğiz. Herkesi yürüyüşe davet ediyorum. Caddenin diğer bir özelliği ise engellilerin kullanabileceği ve yaşamlarını kolaylaştıracak şekilde tanzim edilecek. Tüm yollar ve kaldırımlar engellilerimiz için yeniden elden geçirilirken tüm kaldırımlar yayalar lehine genişletilecek" dedi.