BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.410,52
HABER /  GÜNCEL

Deniz Baykal'ın sağlık durumu nasıl? Doktoru açıkladı!

Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Deniz Baykal hakkında, Prof. Dr. Erkan İbiş sağlık durumuna ilişkin, "Mutlu eden sonuçlar elde ediyoruz " dedi

Abone ol

Deniz Baykal'ın doktoru Prof. Dr. İbiş, Baykal'ın sağlık durumu hakkında "Söylenenleri daha iyi anlıyor ve anlamlandırıyor. Sözel taleplere doğru cevapları veriyor" dedi.

Eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili  Deniz Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin  Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş açıklama yaptı.

Prof. Dr. İbiş şunları söyledi:

Deniz Bey 19 gündür reanimasyonda, yoğun bakım altında kalmaya devam ediyor.  Deniz Bey'in yaşamsal bulguları ve genel durumu stabil. Uyku hali devam ediyor. Uyanık olduğu dönemlerde ise bilinç durumunda bir önceki açıklamamıza göre belirgin bir yükseliş gözlemliyoruz. Söylenenleri daha iyi anlıyor ve anlamlandırıyor. Sözel taleplere doğru cevapları veriyor.

Deniz Baykal kimdir? Siyasi kariyeri ve biyografisiDeniz Baykal kimdir? Siyasi kariyeri ve biyografisiDeniz Baykal kimdir? Siyasi kariyeri ve biyografisiDeniz Baykal kimdir? Siyasi kariyeri ve biyografisiHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN