BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.439,83
HABER /  SPOR

Demirörene şok suçlamalar

Beşiktaş Başkanı Demirören'e ağır itham. Kayseri maçının hakemi ve maç saatleriyle ilgili şok iddialar geldi.

Abone ol

Spor kamuoyu Papermoon olayını konuşuyor. Gazeteler, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in 4 Nisan Çarşamba günü Papermoon'da saat 13.00'ten 20.30'a kadar ne yaptığını yazdı..

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören kaldı. O masada sadece o oturmadı. Başkaları da vardı. İddialar gerçekten ürkütücü.

İddia göre masada bulunanlar Demirören'in kulağına Kayseri-Fenerbahçe maçının hakemine Vedat Yüksel'in atanacağı ve Rize maçının da başlama saatinin değişeceğini fısıldadılar.

Fenerli yöneticiler Çulcu’yu aradı
Aynı gece bu söylentileri duyanların Fenerbahçeli yöneticileri telefonla aradığı ve bildirdiği ifade edildi. Sarı-Lacivertli yöneticilerin de bunun üzerine, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Çulcu’yu aradıkları, durumu anlattıkları, ancak Çulcu’nun “Bilmiyorum yarın belli olacak. Boş yere endişe etmeyin” dediği ileri sürüldü.

Her iki maçta yaşananlar tesadüf mü?
Tümer’e yapılan penaltı pozisyonu. Taraflı tarafsız herkes penaltı dedi. Yine maçın sonlarında ceza yayı üstünde Alex’e yapılan faul pas geçildi. Kayserili Tayfun’a ilk yarıda göstermesi gereken sarı kartı göstermedi. Tayfun 2. yarıda 2. sarı kartı gördüğünde atılacaktı belki de...

Nobre’ye yapılan faüle penaltı çalındı. Bu tartışmalı pozisyon için Erman Toroğlu ‘Fiyasko bir penaltı’ dedi Maraton’da... Ahmet Çakar’ı aradım, o da ’Ben olsam penaltı vermezdim’ dedi.

Ama en acaibi 62. dakikada Baki’nin hakemin tam önünde rakip futbolcunun ayağına bastığı halde 2. sarı kartı görüp atılmamasıydı. Rizelilerin hakeme itirazı sonuç vermedi.