BIST 9.710
DOLAR 32,54
EURO 34,90
ALTIN 2.427,30
MEDYA

Demet Özdemir canlı yayında Danla Bilic'e fena laf soktu!

17 Kasım Cuma akşamı Beyaz Show'un konukları Aşkın Dansı isimli filmin oyuncuları Demet Özdemir, Uraz Kaygılaroğlu ve Billur Kaya aynı zamanda YouTube fenomeni Danla Bilic ve ünlü şarkıcı Serdar Ortaç oldu.

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan sosyal medya fenomeni Danla Bilic dün Beyaz Show'a katıldı. Youtube'a yüklediği makyaj videolarıyla tanınan Danla Bilic'in dün aldığı kilolarlar da çok konuşuldu. Fakat geceye damga vuran başka bir olay daha vardı. O da Demet Özdemir'in Danla Bilic'e laf sokması oldu. Danla Bilic bir anda neye uğradığını şaşırırken Beyazıt Öztürk olayı toparlamaya çalıştı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir takipçi konusunda Serdar Ortaçla konuşurken birden Danla Bilic'i kastederek "ben makyaj videosu paylaşmıyorum yaptığım işleri paylaşıyorum" şeklinde konuştu. Demet Özdemir'in bu çıkışı herkesi şoke etti. Serdar Ortaç ve Beyazıt Öztürk olayı toparlamaya çalışsa da kimse ne olduğunu anlayamadı.

DANLA BİLİC KİMDİR?

Danla Bilic, 1994 yılında Kütahya'da doğdu. Eğitimine Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde devam ediyor. Twitter'da futbolcuları trollemesiyle adını duyurdu. Makyaj kanalı açan Danla Bilic; Youtube'da paylaştığı makyaj videolarında yaptığı sert eleştirileriyle ve sürekli kullandığı 'Yalak' kelimesiyle bir fenomen oldu.

Sitene Ekle
Etiketler