BIST 8.981
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.294,65
MAGAZİN

Demet Akalın ile barışan Okan Kurt'tan ilk açıklama

Demet Akalın ve Okan Kurt çifti çıktıkları Paris seyahatinde barıştı. Barışma haberlerinden sonra Okan Kurt'tan ilk açıklamayı anal D'deki '2. Sayfa' programında yaptı.

6 buçuk yıllık evlilikleri tek celsede biten Demet Akalın ve Okan Kurt çifti çıktıkları Paris seyahatinde barıştı. Barışma haberlerinden sonra Kanal D'deki '2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Okan Kurt, "10 günde her şeyi düzelttik" dedi. Şarkıcı Demet Akalın, geçen eylül ayında boşandığı 6 buçuk yıllık eski eşi Okan Kurt'la barıştı. Barışma sonrası Okan Kurt Kanal D'deki '2. Sayfa' programına telefonla bağlandı. Barışma haberlerini kabul eden Okan Kurt, canlı yayında şunları söyledi: "Yurt dışına gittik daha rahat ederiz diye 10 günde her şeyi düzelttik. Bizi rahat bırakırlarsa eşimle barışacağız. Çok zor dönemler geçirdik ailecek, ben onu çok seviyorum onun da beni sevdiğini düşünüyorum. İkna etmek için bir şey yapmama gerek yok biz oraya rahat hareket edebilmek için gitmiştik.

"HİRA BİZDEN BİR KARDEŞ İSTİYOR"
Kızım barıştığımızı ilan etti zaten. Hira bakıcısına 'annemle babam yurt dışına gidip bana kardeş yapsınlar' diyormuş. Henüz aynı evde yaşamıyoruz."

Geçen aylarda 6 buçuk yıllık ilişkilerinin bitirerek, hayranlarını üzen Demet Akalın ve Okan Kurt çifti barıştı.

Barışma haberini ise küçük kızları Hira Kurt'tan geldi. Kurt sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, "Annem ve babam tatile gitti. Havaalanındalar bana oyuncak alınca gelecekler." dedi. Hira'nın paylaşımı kısa süre sonra jet hızıyla kaldırıldı.

Sitene Ekle