BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.432,60
HABER /  MAGAZİN

Demet Akalın hamile mi sosyal medya yıkılıyor!

Demet Akalın ikinci bebeğine mi hamile? Ünlü şarkıcının kayınpederi Abdi Kurt, ikinci bebek müjdesini açıklamıştı.

Abone ol

Sosyal medyada, çok geniş bir fan kitlesi olan Demet Akalın için hayranlarını çok sevindiren bir haber yayıldı. Demet Akalın'ın 2. hamileliği düşündüğüne yönelik iddialarsevenlerini sevince boğdu. Peki Demet Akalın yeniden hamile mi? Demet Akalın'ın ikinci bebeği yolda mı? Demet Akalın'ın ikinci bebeği ne zaman geliyor? İşte cevabı...

2014 yılının Kasım ayında, Demet Akalın'ın kayınpederi Abdi Kurt da oğlu ve gelini adına müjdeyi vermiş; çiftin 2. çocuğu düşündüğünü ve planladığını açıklamıştı.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, 'Söylemezsem Olmaz' programına katıldığı 2014 Kasım'ında, kayınpederi Abdi Kurt, sürpriz bir telefon bağlantısıyla canlı yayına katılmış ve Demet Akalın hakkında dikkat çekici açıklamalar yapmıştı.

Abdi Kurt şöyle konuşmuştu;

"DEMET GELİNİM DEĞİL KIZIM"

Demet çok iyi bir anne, torunuma da çok iyi bakıyor. Allah herkese Demet gibi bir insan nasip etsin. Gelin demiyorum çünkü Demet benim kızım. Sanatçı gelin almak kolay değil. Biz hiçbir zaman Demet'i karşımıza almadık. Ne biz onu üzecek bir şey yaptık, ne de o bizi üzecek bir şey yaptı. Çünkü Demet sanatıyla ailesini ayrı tutabilen bir insan.

demet-kalin.jpg

"DEMET BİZE İKİNCİ ÇOCUĞU DÜŞÜNDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ"

Biz Okan ile Demet'i serbest bıraktık. Böyle yaptığımız için de çok mutluyum. Allah herkese böyle bir kız nasip etsin. Demet bize geçen hafta "İkinci çocuğu düşünüyorum" dedi. İnşallah ikinci çocuk da gelecek.