BIST 9.058
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.291,56
HABER /  GÜNCEL

Dehşet evi! Silah sesine koştukları evde boğuşurken buldular

TRABZON'da psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen emekli albay Oktay H. (62), silahla eşi ve 2 çocuğunu yaraladı. Eşinin çığlıkları üzerine eve gelen komşularının etkisiz hale getirdiği Oktay H., polis tarafından gözaltına alındı. Oğlu hayatını kaybetti.

Abone ol

TRABZON'da saat 14.00 sıralarında İnönü Mahallesi, İlkadım Sokak'taki Adel Apartman'nın 7'nci katında meydana gelen olayda psikolojik sorunları bulunan emekli albay Oktay Hacımürtezaoğlu, eşi Ayşe Hacımürtezaoğlu ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Oktay H Hacımürtezaoğlu tabancayla ateş ettiği eşi ile 2 çocuğunu yaraladı.

EŞİ VE KIZI TEDAVİ ALTINDA... Olayda bacağından yaralanan emekli albayın eşi Ayşe Hacımürtezaoğlu, KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde, elinden yaralanan kızı Büşra Hacımürtezaoğlu'nun ise Fatih Devlet Hastanesi’nde tedavilerinin sürdüğü, hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

O ANLARI ANLATTILAR... Olayın yaşandığı apartmanda cephe kaplama işi yapan Hüseyin Boz, bir anda çığlık seslerinin geldiğini söyledi. Boz, tanık olduğu o anları şöyle anlattı: "Ben burada inşatta çalışıyordum. Birden yardım çığlıklarını duydum ve yukarı çıktım. Evden içeri girdiğimde kadının yarı oturur vaziyette içerde beklediğini gördüm. ‘Silah var elinde, bizi vurdu’ dedi. Silah olduğunu öğrenince geri çekildik. Kadın ayağından vurulmuştu yatıyordu. Bizden sonra halı yıkamacı bir arkadaş geldi. Vuran kişiyle boğuştular ve silahı alıp aşağı attı”

KIZI BALKONA ÇIKIP YARDIM İSTEDİ... Apartman sakini Hakan Varış ise, silahı ateşleyen Oktay H.'nin kızının bağırma seslerini duyduklarını ifade ederek, “Biz evdeydik komşumuz geldi, 'yukarıda birilerini vurdular' dedi. Adam oğlunu vurmuş, kızı balkondan bağırdı 'bizi kurtarın' diye. Önce oğlunu vurmuş kalbinden daha sonra eşini vurmuş ayağından. Polisler geldi, sonra balkondan aşağı silahın parçaları düştü. Polisler geldi aldı götürdü" dedi.