BIST 9.133
DOLAR 32,37
EURO 35,04
ALTIN 2.326,89
GÜNCEL

Darbeci hainler emniyet müdürünü böyle vurdu!

Şişli İlçe Emniyet Müdürü Melih Ekici, 15 Temmuz darbe girişimi esnasında TRT İstanbul Radyosu önünde darbecilerle girdiği çatışma sonucu yaralandığı öğrenildi.

Darbe girişimi esnasında Şişli’de Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan ve darbecileri tarafından ele geçirilen TRT İstanbul Radyosu'na giden Şişli İlçe Emniyet Müdürü Melih Ekici'nin yolda şoförü ile birlikte darbecilere karşı koymaya çalıştığı öğrenildi.



Ekinci, aracından indiği sırada TRT İstanbul Radyosu'ndan ve Harbiye Ordu evinden açılan ateş sonucu yol kenarına mevzi aldı. Ekici, bu sırada kendisine sıkılan kurşun demire çarpması sonucu çıkan şarapnel parçasıyla 2 gözünden ve omzundan yaralandı.



Çatışmaya yaralı olarak devam eden Şişli İlçe Emniyet Müdürü Melih Ekici'nin, TRT İstanbul Radyosu'ndan ve Harbiye Orduevi'nden 110 kişiyi gözaltına aldıktan sonra hastaneye gittiği öğrenildi.



Beşiktaş'taki hastanede tedavi olan Ekici'nin durumunun iyi olduğu ve görevine devam ettiği öğrenilirken, yaşanan çatışma anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.



Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde; Melih Ekici'ye aracından iner inmez ateş açılıyor. Önce arabasının yanına mevzi alan Ekici ve şoförü ardından yol kenarındaki bariyerlere mevzileniyor. Görüntülerde çatışmaların sürdüğü görülüyor.



Öte yandan, Şişli İlçe Emniyet Müdürü Melih Ekici'nin aracına 150 adet merminin isabet ettiği ortaya çıktı. Yoğun ateş altında kalan makam aracı yanarak kül olduğu öğrenildi.

Sitene Ekle
Etiketler