BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.421,31
MAGAZİN

Dansçısı yere kapaklandı umursamadan şarkısına devam etti

Dünyaca ünlü rap sanatçısı Iggy Azalea'nın, bir konseri esnasında şarkı söylerken rahatsızlanan dansçısını umursamaması tepki çekti.

Iggy Azalea, Brezilya'da gerçekleştirdiği konseri esnasında adeta linçe uğradı. En sevilen şarkılarından biri olan Black Widow eserini seslendirirken arkasındaki dansçılardan birinin yere yığılmasını umursamayan Azalea, sosyal medyada tepki çekti. Ünlü sanatçı sosyal medyadan dansçısı hakkında açıklamalarda bulundu. Dansçısı yerde yatarken, "Biri doktor çağırsın" demekle yetinen ve şarkısına devam eden Azalea, kısa bir süre daha şarkı söyledikten sonra müzik durdu. Acil sağlık ekipleri sahneye geldi ve bayılan dansçı ambulansla hastaneye götürüldü. Sosyal medya kullanıcıları dünyaca ünlü şarkıcıya yönelik eleştirilerini ardı ardına sıraladı. Kullanıcılar, Azalea'yı "kaba ve umursamaz" olarak nitelendirdi.

PSİKOPAT MI?: Bir kullanıcı sosyal medyada "Acaba o (Iggy Azalea) psikopat mı? Birinin yaşamını tehlikeye atan acil bir durumda olduğunu görür de nasıl şarkı söylemeye devam edebilirsin" diye yazdı.

DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA GELDİ: Iggy Azalea daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dansçısının durumunun iyi olduğunu duyurdu. Işıklar ve sıcağın etkisiyle bayıldığını belirtti. Tüm platformlarda bir milyarı geçen dinlenme sayısıyla kendini dünyaya tanıtan Azalea'nın sosyal medya hesabı Instagram'da 13 milyona yakın kullanıcısı bulunuyor. Tüm platformlarda bir milyarı geçen dinlenme sayısıyla kendini dünyaya tanıtan Azalea'nın sosyal medya hesabı Instagram'da 13 milyona yakın kullanıcısı bulunuyor.

Sitene Ekle
Etiketler