Guiza ağzına geleni söyledi, yönetim Guiza'nın yerine ABD Milli Takımı'nın yıldızını gözüne kestirdi.
Abone olLa Liga’ya dönmek isteyen İspanyol golcü için alternatif arayışlarına başlayan F.Bahçe, Konfederasyonlar Kupası ikincisi ABD Milli Takımı’nın, Fulham’da oynayan ve yıldızı parlayan forvetini gözüne kestirdi.
F.Bahçe Yönetimi İspanyol yıldız Daniel Güiza’nın alternatifini buldu. İspanya Milli Takımı’nın Güney Afrika’da düzenlenen Konfederasyonlar Kupası’ndaki üçüncülük maçında ev sahibi ülkeye iki gol birden atarak, birçok kulübün transfer gündemine giren Guiza’nın takımdan ayrılması ihtimaline karşın arayışlar başladı. Yönetim Brezilya ile final oynayan ABD Milli Takımı’nın yıldızı Clint Dempsey için kolları sıvadı.
MASAYA OTURACAK
İngiltere Premier Ligi’nde Fulham formasını giyen 26 yaşındaki Dempsey için teknik direktör Christoph Daum’un da olumlu rapor verdiği öğrenildi. Rusya’nın Zenit Kulübü’nün ciddi şekilde ilgilendiği Daniel Güiza ise ülkesine dönmek istediğinin sinyallerini verdi. Valencia’nın kendisini istediğini dile getiren Güzia tatil dönüşünde yönetim ile görüşecek. Christoph Daum, öncelikli olarak Güiza’nın takımda kalmasını istiyor. Alman çalıştırıcı sıkıntı yaşanması durumunda Clint Dempsey’in alınabileceğini ifade etti.