BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.498,52
HABER /  DÜNYA

Cüneyt Çakır Dünya Kupası’na hazırlanıyor

UEFA’nın Elit Hakem Kategorisi’nde yer alan, Türkiye’nin başarılı hakemlerinden Cüneyt Çakır, 2014 yılında Brezilya’da düzenlenecek Dünya Ku...

Abone ol

UEFA’nın Elit Hakem Kategorisi’nde yer alan, Türkiye’nin başarılı hakemlerinden Cüneyt Çakır, 2014 yılında Brezilya’da düzenlenecek Dünya Kupası maçlarına Kayseri Kadir Has Stadyumu’nda hazırlanıyor.
Brezilya’da düzenlenecek 20. Dünya Kupası maçlarına futbolcular kadar hakemler de yoğun bir tempoda hazırlanmak durumunda. Ulusal ve uluslararası futbol müsabakalarını başarıyla yöneten hakem Cüneyt Çakır da Dünya Kupası maçları için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Antrenman için Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin Türk futboluna kazandırdığı Kadir Has Stadyumu’nu tercih eden Çakır, ’’2014 yılında Brezilya’da düzenlenecek Dünya Kupası kapsamında yürüttüğümüz çalışmalarımızın son etabı için Kayseri’ye geldik. Önümüzdeki günlerde Rio şehrine gideceğiz ve çok önemli bir seminere katılacağız. Bu semineri iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Tek hedefimiz, 2014’te Brezilya’ya gidip ülkemizi onurlandırmak. Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne bize bu imkanı sağladığı için çok teşekkür ederiz. Böylesine güzel bir statta, güzel bir zeminde çalışma imkanı bulduk’’ dedi.
U-20 Dünya Kupası maçlarının bir kısmına Kayseri Kadir Has Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağını hatırlatan Çakır, ’’Çok güzel bir turnuva olacak. Tüm futbolseverleri tribünlerde görmek isteriz’’ ifadelerini kullandı.
(İHA)