BIST 8.903
DOLAR 32,34
EURO 35,14
ALTIN 2.241,28
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan: Ne pahasına olursa olsun bu terör koridorunu yıkacağız!

Erdoğan partisin Burdur mitinginde Fırat'ın doğusundaki terör koridoruyla ilgili kritik mesajlar verdi. Erdoğan; ''Türkiye sınırlarının dibinde bir terör oluşumuna göz yummayacak rıza göstermeyeceğiz. Ne pahasına olursa olsun bu terör koridorunu yıkacağız'' dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yerel seçim mitinglerini sürdürüyor. Erdoğan'ın bugünkü mitingi Burdur'daydı.

Burdur'da halka hitap eden Erdoğan Fırat'ın doğusundaki terör koridoru ve son zamanların en çok konuşulan konusu tanzim satışlarıyla ilgili önemli mesajlar verdi. Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

NE PAHASINA OLURSA OLSUN YIKACAĞIZ: Münbiç'te üslenen teröristlerin hedefinin Türkiye olduğu çok açıktır. Türkiye sınırlarının dibinde bir terör oluşumuna göz yummayacak rıza göstermeyeceğiz. Ne pahasına olursa olsun bu terör koridorunu yıkacağız.

NEDEN S 400 ALMAKTAN VAZGEÇELİM: Şimdi kalkmışlar bize S 400 almaktan vazgeçin diyorlar. Neden vazgeçelim? Biz farklı sistemleri kullanma hakkına sahibiz. NATO yetkilileri bu durumun bir sorun teşkil etmediğini açıkça söylediler. Yunanistan'ın senelerdir S 300'ler var. ona bir şey söylemiyorsun.

SEÇİM SONRASI TANZİM NOKTALARI 81 YAYILACAK: Patlıcan, patates, soğan... Bunlarla vatandaşımızı üzdüler. Biz de tanzim satışları kurduk, daha da genişletiyoruz. Pahalılık sürerse seçim sonrası tanzim satışları 81 ile yayacağız.

ÇOK FARKLI BİR MÜJDE VERİYORUM: Buradan çok farklı bir müjde veriyorum. Salda Gölü'nü Çevre Koruma Bölgesi ilan ediyoruz, çevresine de 3 bin metrekarelik Millet Bahçesi oluşturuyoruz.

32 BİN DEKAR ALANI DAHA AÇACAĞIZ: TOKİ ile Burdur Bozkurt Mahallesinin kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı, Nisan'da inşaate başlıyoruz. Burdur'da 14 baraj ve 1 gölet inşa ettik, laf değil iş yapıyoruz. Sulama projeleriyle 238 bin dekar araziyi sulamaya açtık, 32 bin dekar alanı daha açacağız.

LAF DEĞİL İŞ YAPIYORUZ: Laf değil iş yapıyoruz, iş. Burdur şehir merkezine içme suyu temin edeceğimiz projelerimizi hazırladık. Burdur Gölü'nü takviye etmek için Büyük Menderes Nehri kaynaklarından su vereceğiz, su çekilmesini telafi edeceğiz. Biz hatları yeniledik ancak belediye şebekeyi yenilemeği için vatandaşımız suyu içemiyor. Bu zihniyeti 31 Mart'da tasfiye edeceğinize inanıyorum.Afyon-Burdur-Denizli-Isparta demiryolu hattını yerli milli yazılımla sinyalli hale getiriyoruz.