BIST 9.455
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.499,25
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş idam açıklaması: Biz bir yanlış yaptık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biz bir yanlış yaptık, idamı kaldırdık. 15 Temmuz gecesi 251 vatandaşımızı, askerimi, polisimi şehit edenleri; ağırlaştırılmış da olsa müebbet de olsa cezaevinde onları beslemek bile bana ağır geliyor. Parlamentomuz bununla ilgili karar verirse ben onaylarım." dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak Ereğli'deki mitingde  idamın geri getirilmesi ile ilgili kritik bir açıklama yaptı. "Biz bir yanlış yaptık, idamı kaldırdık" diyen Erdoğan, meclisten idamın geri getirilmesi yönünde bir karar çıkarsa bunu onaylayacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları dile getirdi; 

"Biz bir yanlış yaptık, idamı kaldırdık. Bana göre yanlış yaptık. Niye? 15 Temmuz gecesi 251 vatandaşımızı, askerimi, polisimi şehit edenleri; ağırlaştırılmış da olsa müebbet de olsa cezaevinde onları beslemek bile bana ağır geliyor. Parlamentomuz bununla ilgili karar verirse ben onaylarım."

İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar...

Yeni Zelenda hükümeti gereğini yapmazsa...

50 müslümanı katledecek, yasada madde yokmuş, düzenleme yap. Yeni düzenleme yapmıyorsa, ben bunu Yeni Zelenda hükümetiyle tartışırım. Eğer Yeni Zelenda devleti gereğini yapmazsa biz gereğini yaparız.

50 kardeşimizi alçakça öldürdün hesabını vereceksin

50 kardeşimizi alçakça öldürdün. Bunun hesabını vereceksin. Yeni Zelanda sormazsa öyle veya böyle biz bunun da hesabını sormasını biliriz. Yasalarında 15 yıldan fazla hapis cezası yokmuş. 50 Müslümanı katledecek, sizin yasalarınızda böyle bir madde yokmuş. İnsan canı ne kadar ucuz ya… 

'Atatürk adına istismar etmekten başka işleri yok

Biz CHP'nin nasıl demir çelik fabrikasına karşı çıktığını iyi biliriz. Ülkemizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmakta kararlıyız. Bunca zamandır Atatürk'ün adını istismar etmekten başka işi olmayanlar ne yapıyor?

Bölücü örgütün eşbaşkanı her şeyi itiraf etti!

CHP bizim karşımızda bir ittifak kurdu. Partilein bir kısmı resmen var bir kısmı ise fiilen var. Adı İyi kendisi karışık parti de bu örtülü ittifakı güle oynaya kabul etti, bölücü örgütün eş başkanı çıktı, her şeyi itiraf etti. Bu adam Kürt değil, Kürtler benim kardeşim, 82 milyon benim kardeşim, ayrımcılık bende yok, ama bunlar ayrımcı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
İstanbul son seçim anketi geldi sonuçlar çok tartışılacak
Foto Galeri İstanbul son seçim anketi geldi sonuçlar çok tartışılacak Galeriye Gözat