BIST 9.107
DOLAR 32,38
EURO 34,99
ALTIN 2.325,69
HABER /  POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti'ye katılımlarla ilgili önemli açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 belediye başkanının AK Parti'ye katılmasıyla ilgili değerlendirmesinde "Bu sayının önümüzdeki haftalarda daha da artacağına inancım tamdır." dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde "Kardeş Belediyeler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"nda konuşma yaptı. İşte Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan satır başları:

Bu sayının artacağına inancım tamdır

"Dünkü grup toplantımızda 5 yeni belediye başkanının partimize katılımını yaptık. Bu sayının önümüzdeki haftalarda daha da artacağına inancım tamdır. Her grup toplantımızda peyderpey kadromuzu yeni isimlerle genişletmeyi sürdüreceğiz. Yüreğinde vatan sevgisi olan herkese kapımız açık.

Bürokratik duvarlar örmemeliyiz

Halkımızla asla aramıza bürokratik duvarlar örmemeliyiz. İnsanımıza tepeden bakmak AK Partiliye yakışmaz.  Hizmete talip olan kişi aslında zorluklara sıkıntılara talip olduğunu bilmelidir.

CHP'ye vaat eleştirisi

CHP gibi seçim döneminde vatandaşı vaat yağmuruna tutup seçim sonrası unutanlardan olmadık.

Bir işi yapmayı gönülden isteyen mutlaka bir yolunu bulur. Belediyeler ülkemizin en ücra köşelerine ulaşma fırsatı bulduğumuz temel hizmet birimleridir.

Türkiye'nin boşa geçirecek tek bir anı dahi yoktur

Bırakın araç gereç gibi kaynakları atıl halde bekletmeyi, Türkiye'nin heba edecek tek bir çivisi, boşa geçirecek tek bir anı dahi yoktur.

Gerçek yüzleri ifşa olmaya başladı

Son Mahalli İdareler Seçimlerinin üzerinden daha bir sene bile geçmeden şovmenlerin maskesi düşmeye, gerçek yüzleri ifşa olmaya başladı."

AK Parti'ye hangi belediye başkanları katılmıştı?

İYİ Parti'den Kayseri İncesu ilçesi Belediye Başkanı Mustafa İlmek,
Saadet Partisi'nden Osmaniye Hasanbeyli ilçesi Belediye Başkanı Selahattin Denizoğlu, CHP'den Osmaniye Düziçi Böcekli beldesi Belediye Başkanı Doğan Öztürk, bağımsız seçilen Erzincan Kemah Belediye Başkanı Fethiye Atlı ve Erzurum Olur ilçe Belediye Başkanı Sıddık Demir, Salı günü yapılan grup toplantısında AK Parti'ye katılmıştı.