BIST 9.080
DOLAR 32,40
EURO 35,09
ALTIN 2.325,61
GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Sen bittin!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hastanelerde tedavilerin ameliyatların durduğunu iddia eden Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Erdoğan, 'Ben zaten onun ne mal olduğunu biliyorum. En güçlü olduğumuz alandan bizi vuracağını zannediyorsun. Sen bittin bittin, tükendin sen' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta'da toplu açılış töreninde halka hitap etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu TBMM'de yaptığı konuşmada hastanelerde tedavilerin ameliyatların durduğunu iddia etmişti.

Erdoğan Isparta'da Kılıçdaroğlu'nun bu iddiasına çok sert tepki gösterdi. Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

BEN ZATEN ONUN NE MAL OLDUĞUNU BİLİYORUM: Ana muhalefetin başındaki zat, eline almış bir kağıt. Ben zaten onun ne mal olduğunu biliyorum. Onu ben SSK'nın başında olduğu zamandan tanırım. Ana muhalefetin başındaki zat eline almış bir kağıt "ameliyat yapılamıyor" yalanını söylüyor.

SEN BİTTİN, TÜKENDİN: Bay Kemal, hastanelerde tedaviler, ameliyatlar durdu mu gel de Isparta'nın şehir hastanesine bak. Yalan olur da böylesi olur mu. Bu nasıl vicdansızlıktır. Atıyorsun da dikkatli at. En güçlü olduğumuz yerden bizi vurmaya kalkıyorsun. Sen bittin, tükendin sen. Sana Mart 2019'da sana öyle bir ders verilecek ki belini doğrultamayacaksın. Ameliyatlar yasaklanmış, şu yalana bak ya. Senin zamanında röntgen için 8 ay sonraya randevu veriyorlardı. Ne konuşuyorsun?

GÜVENLİK KUVVETLERİMİZ TERÖR ÖRGÜTLERİNE KAS KUSTURUYOR: Attığımız kararlı adımlar sayesinde Cerablus'tan El Bab'a, Afrin'den Irak'ın kuzeyine, Cudi'den Gabar'a, Tendürek'e kadar çok zor coğrafyalarda, güvenlik kuvvetlerimiz terör örgütlerine kan kusturuyor kan. Bu millete ihanet edenleri oralara bırakmayacağız. Bölücü terör örgütü tarihin en büyük hezimetini yaşıyor. Telsiz konuşmalarından bunları biliyoruz, duyuyoruz. 

ORAYA DA GİRİLECEK: Şimdi de Münbiç'te kanallar açıyorlar. Bu ne demektir  'Biz mezarı hazırladık, gelin defin merasimini yapın.' Oraya da girilecek. Bize söz verdiler, '90 günde burayı terk edeceğiz' dediler, terk etmediler. Gereği yapılacak.

MUHTARLARA UYARI: Muhtarlara sesleniyorum, bu vatan topraklarını satacak olursanız bu millet size hakkını helal etmez bizde size bunun hesabını sorarız.  Bir dönem karanlık suikastlerle milletimizi karanlıklara sürüklemeye kalktılar. Hukuk koluyla darbeye kalkıştılar. Eli kanlı örgütleri üstümüze saldılar. Bozguna uğrattık.

5 MİLYON PARA BULUNDU: FETÖ eliyle ülkemize kast ettiler, bunu da püskürttük. 15 Temmuz gecesi sizlerle beraber bunların ağbabalarına hayatlarının dersini verdik. Isparta'da 100 kilo altın, 5 milyon para bulundu. Bunlar Isparta'ya da böyle girmişler. Altın ve parayı buldu güvenlik güçlerimiz ve el koydu. Türk Milleti olarak büyük bir destana imza attık.

BİZİ EKONOMİ ÜZERİNDEN SINAMAYA KALKIYORLAR: Her yolu deneyerek başaramayanlar bizi ekonomi üzerinden sınamaya kalktılar. Başarılı olamadılar. Aldığımız tedbirlerle iyileşmeyi hızlandırdık. Açıkları kapatıyor, reel sektörde çarkları hızlandıracak adımlar atıyoruz. Kalkınmadan, istihdamdan taviz vermediğimiz gibi, tasarruf ve bütçe disiplininden de taviz vermeyeceğiz.

IMF KAPILARINDA BU ÜLKEYİ BEKLETENLER ŞİMDİ AHKAM KESİYOR: IMF kapılarında bu ülkeyi bekletenler şimdi ahkam kesiyorlar. Bize ekonomik bağımsızlık dersi vermeye çalışıyorlar.

Sitene Ekle