BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.440,10
POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş adaylık açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis grup toplantısında konuştu. Erdoğan yerel seçimlerde adaylara ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.

AK Parti grubunda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündeminde yerel seçimlerle ilgili partisinin olası adayları vardı. Erdoğan "Kimse ‘bu benim yakınımdır, bu benim şuyumdur’ diye bize aday teklifiyle gelmesin. Ondan sonra ters yüz edilirse de kusura bakmasınlar. Ehliyet ve liyakat esastır" dedi. Erdoğan, tüm seçim bölgelerinde aday çıkaracaklarını da sözlerine ekledi. İşte Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan satır başları:

YENİ BÜTÇEYİ UYGULAMAYA KOYACAĞIZ -Yeni yönetim sistemi 24 Haziran seçimleriyle birlikte resmen uygulamaya girmiştir. hazırladğımız ilk bütçeyi iki hafta sonra meclis'e gönderiyoruz. Yeni bütçeyi 1 Ocak'tan itibaren uygulamaya başlayacağız. Yeni bütçe ile faiz kur enflasyon şer üçgeninde kurulan tuzaktan kurtararak hedeflerimize uygun büyüme performansına ulaştırmakta kararlıyız. 

 Stokçulara ve stoklara da fırsat vermeyeceksiniz. Eğer stokçular tarafımızdan belirlenirse kimse kusura bakmasın gereğini yaparız.

KİMSE 'BU SENİM YAKINIMDIR' DİYE BİZE ADAY TEKLİFİYLE GELMESİN -Mahalli seçimlerde en isabetli adayları belirleyerek, en verimli çalışmaları gerçekleştirerek hedeflerimize ulaşmalıyız. Kimse, 'Bu benim yakınımdır, bu benim şuyumdur, bu benim buyumdur.' diye bize aday teklifiyle gelmesin.

Sitene Ekle