BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58
HABER /  GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu'nu kabul etti

Doların 9.10 ile tüm zamanların rekorunu kırmasının ardından Beştepe'de dikkat çeken bir görüşme gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nu kabul etti.

Abone ol

Yeni haftayla birlikte yükselişini hızlandıran Dolar, 9 liranın üzerine çıktı. Hafta başından beri rekor üstüne rekor kıran kur, 9,10 lirayla tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Bu gelişmelerin ardından Beştepe'de sürpriz bir görüşme gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kavcıoğlu'nu kabul etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nu kabul etti. Basına kapalı olarak gerçekleşen görüşmeye ilişkin henüz bir açıklamada bulunulmadı.

"Erdoğan'ın Kavcıoğlu'ndan soğuduğu" iddiasına yalanlama gelmişti
İngiltere merkezli haber ajansı Reuters'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'na olan güvenini kaybettiğine ve kendisinden "soğuduğuna" ilişkin haberine yalanlama gelmişti. İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda, "Yalan/sahte haber eskiden sosyal medyanın sorunuydu. Görünüşe göre artık ana akım medya da aynı sorundan muzdarip. Büyük kuruluşların bile böyle yalanlar yayması son derece endişe verici" ifadelerini kullanmıştı.