BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kartal'da ölenlerin cenaze törenine katıldı

İstanbul Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanında hayatını kaybeden Alemdar ailesinin 9 üyesi için Pendik'te cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Kartal'da çöken binada hayatını kaybeden Saime, Gökay, Eslem, Mustafa, Ecrin Naz, Safiye, Erdoğan, Ayşe ve Safiye Alemdar için Pendik 15 Temmuz Şehitler Camii'nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu cenaze töreninde duygusal anlar yaşandı. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından hayatını kaybedenler için dualar edildi ve helallik alındı.

''RABBİM CENNETİYLE BULUŞTURSUN'': Cenazeye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Erdoğan cenazede yaptığı konuşmasında şunları söyledi: "Rabbim cennetiyle buluştursun. Geride kalan yakınlarını da cennetiyle buluştursun. Buradan çıkartmamamız gereken dersler var bizim de buradan nasibimizi almamız lazım, adımlarımızı buna göre atmamız lazım. Az önce Diyanet İşleri Başkanımız sizlerden zaten helallikleri aldı. Rabbim yar ve yardımcımız olsun."

Sitene Ekle