BIST 9.777
DOLAR 32,56
EURO 35,00
ALTIN 2.437,21
GÜNCEL

Cumhuraşkanı Erdoğan'dan Barzani'ye sert mesajlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gayrimeşru Kürdistan referandumu nedeniyle Kuzey Irak yönetimine Erzurum'dan sert yüklendi. Barzani için 'bedelini ödeyecek' diyen Erdoğan, 'MOSSAD'la bu yönetimin geçmişi bir ve beraberdi' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kürdistan referandumu nedeniyle Barzani yönetimine ve referandum kutlamalarında açılan İsrail bayraklarına  sert tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışlar ve bir dizi inceleme için Erzurum'da bununan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Geçmişte yaptıklarımızdan asla pişman değiliz ama madem artık şartlar değişmiştir, bizim kendilerine eskiden beri her türlü desteği verdiğimiz Kuzey Irak yerel yönetimi ülkemize rağmen bir adım atmıştır, öyleyse bunun da bedelini ödeyecektir" dedi.

MOSSAD İLE BARZANİ YÖNETİMİNİN GEÇMİŞİ BİR

Referandum kutlamalarında İsrail bayrağı açılmasına da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Buradan bir kez daha söylüyorum. Bu meselenin Kuzey Irak'taki Kürtlerle alakası yok. Zira İsrail bayraklarıyla sokakta dolaşmaları bizi üzmüştür. Bu bir şeyi gösteriyor, MOSSAD'la bu yönetimin geçmişi bir ve beraberdi. O da artık bütün ekranlara düştü" ifadelerini kullandı.

Sitene Ekle