BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.437,39
HABER /  MEDYA

Çukur 17.son bölümde neler oldu 18.yeni bölüm fragmanı Selim de mi ölecek

Vartolu öldü mü ölmedi mi sorusunun yanıtının merakla beklendiği Çukur 17.son bölüm Emrah karakteri ile olay yarattı. Çukur 17. son bölümün neler yaşandı? 19 Şubat 2018 tarihinde ekrana gelenÇukur 17. son bölümünde neler oldu? Çukur 18. yeni bölüm fragmanı internethaber'de.

Abone ol

Vartolu öldü mü ölmedi mi? Şimdi tüm Çukur izleyicisi bu sorunun yanıtını arıyor. Bu yüzden Çukur 17.son bölümü Total, AB ve ABC reytinglerinde zirvede yer aldı. Peki Çukur 17.son bölümde Vartolu'ya dair bir şeyler öğrenebildik mi; hayır! Peki şimdi ne olacak Vartolu öldü mü yoksa bir işler mi dönüyor? Peki 19 Şubat 2018 tarihinde yayınlanan Çukur 17.son bölümünde neler yaşandı? Çukur 18.yeni bölüm fragmanı değil ama Çukur'dan bir önizleme yayınlandı.

ÇUKUR 17.SON BÖLÜMDE NELER OLDU; Çukur son bölümde Vartolu'nun öldüğü haberi mahalleye bir müjde gibi yansırken, Yamaç'ın tavırları izleyicilerde Vartolu ölmedi mi sorusunu akıllara getiriyor. Yamaç'ın, Emmi ile yaptığı konuşma gizli tutulurken son bölümde büyük şaşkınlık yaratan isim Emrah Komiser, Sena'nın abisi çıkıyor. Yamam'ın olaylardan habersiz şekilde müdahale etmeye çalışması ve şuan için engel olamaması ileriki bölümlerde neler yaşanacağını daha da merak edilir hale getiriyor.

Çukur’un 17. bölümünde; Vartolu’nun evinden çıkan cenaze tüm dengeleri sonsuza kadar değiştirecektir. Çukur’daki yüzleşme serisi hiç olmadığı kadar sert devam edecektir. Çukur’a gelen davetsiz misafir fırtına etkisi yaratacaktır. Başta Yamaç, Sena ve İdris olmak üzere herkes başına geleceklerden bihaberdir. Çukur’da dengelerin sarsıldığı, çalkantılı bir dönem başlıyor.

ÇUKUR 18.YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA; Yeni bölümden yayınlanan ilk sahnede ise Medet, Yamaç'ı vurmak isterken, Selim'i sırtından vuruyor. Peki tüm bu gelişmelerin ardından yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Çukur son bölümde yaşananlar ve yeni bölümden ilk sahne