BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.433,14
HABER /  MEDYA

Cübbeli, Ahmet Hakanı bombaladı!

Cübbeli Hoca, kendisini yarışa davet eden Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ı fena haşladı..

Abone ol

Cübbeli Ahmet Hoca, Fatih’teki Ahmet Yasevi Derneği’nde verdiği ve cübbeliahmethoca.tv'den canlı yayınlanan haftalık vaazda kendisinin televizyon programına konuk olduktan sonra birçok ilahiyatçı hocanın televizyonlardaki işine son verildiğini söyledi.

İşte Cübbeli Ahmet Hoca’dan çarpıcı sözler:

“KİMSE BENİ YALANLAYAMIYOR!”

“ Televizyonun sahibi dinlemiş. Adam diyor ki; “Elli senedir bu adamları konuşturduk. Hiç bir şey anlatmadılar. Hep yanlış anlatmışlar meğer. Bu adam (kendisini kastederek) birkaç saatte neler anlattı. Din böyleydi de niye anlatmadılar” peki bu adam (yine kendisini kastederek) yanlış konuşuyorsa birisi çıksın desin ki yanlış konuşuyor. Diyanet orda, öbürü orda… Bir kişi diyemiyor yanlış konuştu veya okudu…”

Ahmet Hakan ve benzeri yazarların reyting yapmak için kendisine sataştığını belirten Cübbeli Hoca, Ahmet Hakan’a verdi veriştirdi.

İşte o sözler:

“AHMET HAKAN, SIFIRI TÜKETMİŞ SEVİYESİZ ADAM!”

“Ancak, magazin, magazin… Ahmet Hakan gibi ‘sıfır tüketmiş adamlar’ reyting yapmak için… İlmi yok, bir şeyi yok! Seviyesiz seviyesiz…

Hodri meydan çekiyor bana! Yav, meydan neredeki hodri yapıyorsun sen!

Meydan yok ki! Senin alanın dar!

Sen ne biliyorsun da ne konuşacaksın?

Ben diyor: ‘ayn’ları şöyle çıkartırım, tecvidim iyidir’..

Bize de diyorlar: ‘ayn çıkartabilir misin?’

Biz de diyoruz ki; Vakit müsait (Cübbeli Hoca burada okkalı bir ‘ayn’ çıkartıp cemaati güldürüyor) değil’

Benim vaktim mi var senin gibilerle uğraşmaya!

KANAL 7 VE AHMET HAKAN MÜSLÜMANLARIN ÜMİTLERİNİ KIRDI

Müslümanların bütün ümitlerini kırdın! Müslümanları rezil ettin! Kanal7’de bidat ehli reformist bozuk adamları Müslümanlara dinlete dinlete yedi sene bu millet ne çekti senden!

Kalan7 tek İslami kanal diye oraya yüklendi. Bu adam da (Ahmet Hakan’ı kastederek) bütün bidat ehli hocaları (Yaşar Nuri Öztürk, Hüseyin Atay vesair..) çıkardın. Bunlarda dediler ‘alınyazısı yok, kader yok, İsa Aleyhisselam inmeyecek. Vb…’ Bütn Müslümanların dinini imanını şüpheye sokan programları sen yaptın! Bugün İslami camiada senden daha büyük mesuliyeti olan yok ki! Seni (Ahmet Hakan’ı) adam yerine koymak kabahat!”

Cübbeli Ahmet Hoca ile TV’de düellodan kaçan Ahmet Hakan’ın  yukarıdaki sözlere nasıl cevap vereceği ise şimdiden merak konusu.