BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.439,91
HABER /  GÜNCEL

Çocukları için canından oldu

Boğulmak üzere olan çocuklarını kurtarmak için denize atladı ama sonra...

Abone ol

Samsun’da 5 çocuk annesi 43 yaşındaki Gönül Akyıldız, canı pahasına denizde azgın dalgaların arasında kaybolan çocukları 10 yaşındaki Erol ve 6 yaşındaki Eren’i kurtardı

Ambulansla hastaneye kaldırılan Akyıldız, tüm çabalara karşın kurtarılamadı.

Samsun Belediyeevleri Mahallesi’nde oturan ev kadını Gönül Akyıldız, eşi mobilyacı Mehmet, çocukları ve komşularıyla birlikte denize girmek için sahile indi. Sahilde piknik yaparlarken, denizde yüzen oğlu Erol ile Eren’nin yardım isteyip, suda çırpındığını gören anne Gönül Akyıldız, çevredekilerden önce davranıp dalgaların arasında çocuklarını buldu.

Büyük çabalar sonucu iki çocuğunu da kurtarmayı başaran Gönül Akyıldız, yorgunluktan bu kez kendisi suda batıp çıkmaya başladı. Eşi Mehmet Akyıldız’ın yardımıyla sudan çıkarılan Gönül Akyıldız, hemen ambulansla Samsun Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hayati tehlikesi nedeniyle Yoğun Bakım Ünitesi’ne alınan Akyıldız, bugün sabaha karşı tüm çabalara karşı kurtarılamadı. Çocukların sağlık durumlarının ise iyi olduğu belirtildi. Fedakar anne Gönül Akyıldız'ın yarın Çarşamba İlçesi'nde toprağa verileceği bildirildi.