BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.326,17
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Çocuğunuz bu yaz hem eğlensin hem öğrensin

Koç Üniversitesi'nin, "Koç University English Language Center (ELC) for Kids" yaz programlarına başvurular başlıyor.

Abone ol

Koç Üniversitesi açıklamasına göre, "Koç University English Language Center for Kids" yaz dönemi programı ile 4-14 yaş arasındaki çocuklar katılabilecek.

Çocuklar, yaz tatilinde farklı atölyelere, sportif ve sosyal etkinliklere katılarak İngilizce konuşma ve dinleme becerilerini geliştirebilecekler.

Ana dili İngilizce olan rehberler eşliğinde gerçekleştirilecek program boyunca, öğrenciler tüm atölye çalışmaları ve etkinlikler süresince gündelik hayatın içinde İngilizce konuşma ve dinleme becerisi kazanabilecek. 

İKİ AYRI PROGRAM

"ELC for Kids Yaz Programı" ve "Yoğun İngilizce Yatılı Yaz Programı" adı altında iki ayrı programdan oluşuyor. "ELC for Kids Yaz Programı" 4-11 yaş arası çocuklara yönelik olarak kurgulanırken, "Yoğun İngilizce Yatılı Yaz Programı" 11-14 yaş grubu öğrencileri hedefliyor. "ELC for Kids Yaz Programı" hafta içi her gün saat 09.00 ile 15.00 arasında, "Yoğun İngilizce Yatılı Yaz Programı" üç hafta sürecek, üç ayrı program olarak gerçekleştirilecek.

"ELC for Kids Yaz Programları" çocukların, yaşıtlarıyla birlikte eğlenerek yaz tatillerini en verimli şekilde geçirmelerine olanak tanırken yoga, drama, fitness, yüzme, golf, eğlenceli futbol, organik bahçe, fotoğraf, aikido, beyzbol, dans, mutfak sanatları, kamp gibi aktivite ve atölyelerle gelişimlerine destek verecek.

16 Haziran 2014 tarihinde Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü'nde başlayacak olan programlar, 22 Ağustos 2014 tarihine kadar devam edecek.