BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,85
ALTIN 2.479,84
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Cocu Fener'den kovuldu dünya devinin başına geçiyor

İspanyol basını, Şampiyonlar Ligi'nde oynanan PSV-Barcelona maçını tribünden takip eden Fenerbahçe'nin eski hocası Cocu'nun Katalan kulübünün başına geçeceğini yazdı.

Abone ol

İspanyol Sport Gazetesi, Ankaragücü yenilgisinin ardından Fenerbahçe'nin görevine son verdiği Phillip Cocu'nun bir dönem formasını giydiği dünya devi Barcelona'nın başına geçeceğini iddia etti.

COCU İLE GÖRÜŞTÜ İDDİASI
Müsabakanın oynanacağı gün, Barcelona Başkan Yardımcısı Jordi Moix'in maçtan önce takımla gitmek yerine bireysel olarak Eindhoven'a gittiği ve Cocu'yla görüştüğü de diğer iddialar arasında.

AÇIK KAPI BIRAKTI
Maçın ardından basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Cocu, "Bu akşam maçı izlemek için buraya geldim. Bundan dolayı mutluyum ancak gelecekte neler olacağını asla bilemezsiniz" ifadelerini kullandı.

NEDEN İSTANBUL'DA OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
Ankaragücü mağlubiyeti sonrası görevinden alınan Phillip Cocu hâlâ İstanbul'da. Görevden alınan ancak fesih işlemleri henüz gerçekleşmeyen Hollandalı hoca, kağıt üzerinde hala sarı-lacivertli takımın teknik direktörü gözüküyor. Görevden alınan Cocu, hala İstanbul'dan ayrılmadı. Bunun en önemli sebebi ise Cocu'nun ailesi ve resmi olarak sözleşmesinin devam etmesi.