BIST 9.798
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.429,21

Club Marco Polo 2012 Personel Gecesi

Club Marco Polo 2012 Yaz Sonu Veda Balosunda yaşadıklarımı ve gözlemlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Bu özel gecede Club Marco Polo’nun en seçkin misafirleri yıllardır büyük bir özveri ve gayretle işini seven Club Marco Polo Tatilköyü çalışanlarıydı. Bu

Merhabalar,

Club Marco Polo 2012 Yaz Sonu Veda Balosunda yaşadıklarımı ve gözlemlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Bu özel gecede Club Marco Polo’nun en seçkin misafirleri yıllardır büyük bir özveri ve gayretle işini seven Club Marco Polo Tatilköyü çalışanlarıydı. Bu köşe yazımı da onlara ithaf ediyorum. Bu kadar yalın, içten ve biz oldukları için.

  

Bütün bir yaz sezonunu çalışarak, alnının terini güneşe karşı akıtarak kazanmış bu değerli ekip, birbirine o kadar kenetlenmiş ve bağlanmış ki emeklerine, göz nurlarına sağlık hepsine helal olsun.

  

Değerli olmak, değer bilmek ve gerçek övgüyle takdir edilmek en çok onların hakkı.

  

Çocuğundan yaşlısına, hanımefendiler, beyefendiler ve onların yakınları büyük bir hazırlıkla, düğün heyecanın da, festival tadında, şölen alanında kah halaylarla, kah davullarla, en güzel dans melodileri ile kutlanılacak bir gecenin hazırlığıyla başladılar güne.

  

Marco Polo’da ve müthiş buluşma İhsan Güzel’in yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Onların gecesiydi…

    

Marco Polo Çalışanları,

Lunaparkta Eğlenen Çocuklar Gibi Şendi

Bu veda aslında kavuşmanın gecesiydi

Dünyanın dört bir yanından ve ülkemizden gelen tatilcileri en iyi şekilde ağırlamak için tüm yaz sezonu dur durak tanımadan, işini severek çalışan ülkemiz turizmine değer katan bu ekip  samimiyetiyle, özverisiyle başarıyı yakalamış, gösterişten uzak ama misafirine kalben yakın, enerjisi yüksek, tempolu, dinamik ve gerçekçi yaklaşımla tatilcileri ağırlayan bir anlayışa sahip.

  

Şartlar ne olursa olsun bir olmayı ve biz olmayı bilmişler. Yüreklerini ortaya koymuşlar, bahçıvanından aşçısına, güvenliğinden, animasyonuna, bel boyundan, housekeeping, Marco Polo’da çalışmanın gururunu taşıyan ve yaşatan değerli otel çalışanları büyük bir mütevazilik ile yollarına devam ediyorlar. 

  

Onlar için en büyük mutluluk misafirlerini en iyi şekilde ağırlayabilmek. Birbirine bu kadar inanmış bir ekibin veda gecesi de takdire şayandı. Tunay Yiğit Usta ve ekibi en güzel sofraları kurudular.

  

Havai fişekler, canlı müzikler, ödüller, sürprizler her ama her şey onlar içindi.  Bu anlamlı balonun sunucusu otelin Genel Müdür Yardımcısı İhsan Güzel’di. Bakarken ışıl ışıl gözleri parlıyor, konuşurken sanki Marco Polo konuşuyordu. 

  

Tek tek ödül alan otel çalışanları sahneye davet edilerek plaket ve ödüllerini aldı. Hatta birçoğuna da yurdumuzun farklı bölgelerinde, aileleri ile birlikte tatil yapmaları içinde otel yönetiminin sürprizleri dikkatimi çekti.

  

Ama onlar için en büyük ödül Club Marco Polo’da çalışmak.

· Mayıs Ayı Ayın Personeli

Arslan TUNCAY - Teknik Servis

· Haziran Ayı Ayın Personeli

Bayram TAŞGEDİK – F&B Mutfak

· Temmuz Ayı Ayın Personeli

Eşe ARAL – F&B Servis

· Ağustos Ayı Ayın Personeli

Şenol KÜÇÜK - Önbüro

· Eylül Ayı Ayın Personeli

Herdem KOÇ - Housekeeping

· Ekim Ayı Ayın Personeli

Remzi Oktay KARAÇAL – F&B Servis

· 2012 En iyi Operasyonel Departman

F&B MUTFAK

· 2012 En iyi idari Departman

MUHASEBE

· 2012 En iyi Departman Müdürü

  

Tunay YİĞİT – Aşçıbaşı

2012 En iyi Performans Özel Ödülü

· Ali ŞAHAN – Barlar Şefi

· İsmail BİLLA – Gelirler & Krediler Şefi

· Hüseyin EYİSARAÇ – Teknik Müdür Yardımcısı

· Nazife AYDIN – Eğlence Müdürü

· Abdullah TORUK – Gece Müdürü

  

Ve Sahnede Otelciliğin Devrimci Ruhu Murat Şengül

 Emek en yüce değerdir

Ve Sizleri SEVİYORUM

“Önce kendinizi seveceksiniz sonrada insanları… Emek en yüce değerdir, sizleri seviyorum. Dokuz yılın hayaliydi havuz başında tüm arkadaşlarıma bir balo düzenleyebilmek. Tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi iletmek isterim. Son derece başarılı bir sezon geçirdik, bizim mesleğimiz Turizm ve Otelcilik çok meşakkatli bir iştir. Eleştiriye açık olmalısınız, tüm insani duyguların en üst düzey yaşanıldığı tek sektördür. Turizm benim felsefeme göre, aşktır, sevgidir, kardeşliktir, barıştır, hayattır, birleştiricidir, saygıdır

  

Murat Şengül tek tek, en özel misafirlerini masalarında ziyaret edip onlarla bütünleşti, gözlerinde yüreğinden gelen sarsılmaz inancın onuru ve mutluluğu vardı.

 

En hassas, en özel duyguların ve insan olmanın yaşanıldığı ve yaşatıldığı bir geceydi. Ben o gecede Murat Şengül ve ekibiyle birlikte olmaktan tüm kalbimle onur ve gurur duydum; paylaşabilmenin ve emeğe değer katmanın bilinciyle…

Tatil Tadında Kalın