BIST 9.008
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.282,18
HABER /  GÜNCEL

Cizre'deki Özel harekatçı polise Samsun'dan haber geldi

Şırnak'ın Cizre ilçesinde bulunan özel harekat polisi Kenan Yıldız'a Samsun'daki eşi kızlarının dünyaya geldiğini telefonla bildirdi.

Abone ol

Görevde olduğu için telefon görülmesini kısa kesmek zorunda kalan Yıldız, kızının sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı.
 
Geçici görevle Şırnak'ın Cizre ilçesinde bulunan özel harekat polisi Kenan Yıldız'a (27), Samsun'da doğum yapan eşinin bir kız dünyaya getirdiği haberi telefonla verildi.

1,5 AY ÖNCE ŞIRNAK'A GÖRVLENDİRİLDİ

Hatay'da yaşayan ve 3 yıl önce evlenen Yıldız çifti, dünyaya gelmesini bekledikleri bebeklerinin kız olacağı haberiyle büyük bir sevinç yaşadı. Çift doğum için hazırlık yaparken özel harekat polisi Kenan Yıldız, yaklaşık bir buçuk ay önce geçici görevle Şırnak'a gönderildi. Bunun üzerine Yıldız çifti, doğumun yakınlarının bulunduğu Samsun'da gerçekleşmesine karar verdi. 

Samsun'da özel bir hastanede 3 kilo 155 gram ağırlığında "Esma Selvi" adı verilen bir bebek dünyaya getiren Feride Yıldız, doğum haberini eşine görevi başındayken verdi.

Görevde olduğu için telefon görüşmesini kısa tutmak zorunda kalan özel harekat polisi, eşinden kızının sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı.

Eşine telefonda kızlarından bahsederken "Aynı sana benziyor" diyen Feride Yıldız, duygularını AA muhabirine anlattı.

Yıldız, doğum yaparken yanında olmasını istediği eşi göreve gidince yakınlarının yanına Samsun'a geldiğini söyledi. 

Görevdeki bütün polislerin sağ salim ailelerine kavuşmaları temennisinde bulunan Yıldız, "İnşallah babası da kızına ve bana kavuşur. Onu çok seviyoruz" dedi.

-"Oradaki görevi daha kutsal"

Kenan Yıldız'ın babası Reşat Yıldız ise ilk torun heyecanı yaşadıklarını, oğlunu da aralarında görmeyi istediklerini belirtti.

Oğlunun yaptığı vazife için "Oradaki görevi daha kutsal" diyen baba Yıldız, şöyle konuştu:

"İnşallah terörü önlerler. Ailesiyle mutlu yaşamları, hayırlı ömürleri olur. Sevincimiz buruk ama yine de Allah böyle nasip etti. Oğlum sen hiç merak etme. Senin burada olmanla olmaman hiç fark etmiyor. Bizi sen orada olmakla gururlandırıyorsun. Allahım silah altında olan bütün askerlerimizin yanında olsun. Oğlumuz göreve gidince gelinimizi buraya getirdik. Doğum burada gerçekleşti."

Kenan Yıldız'ın kardeşi Hamza Yıldız ise ağabeyinin bölgede bulunmasından gurur duyduklarını belirterek "Yengemin doğum yaptığı haberini öğrenince abim çok duygulandı" ifadelerini kullandı.

Hastane yetkilileri, anne ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.