BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.509,78
HABER /  GÜNCEL

Çıplak fotoğraf isteyen tacizciyi pişman etti

WhatsApp üzerinden taciz ettiği genç kızı, çıplak fotoğrafı için tehdit eden tacizci bu kez sert kayaya çarptı. Genç kız taciz için twitter'daki takipçilerinden yardım isteyince, sosyal medya seferber oldu.

Abone ol

WhatsApp üzerinden mesajlaştığı genç kızdan çıplak fotoğrafını isteyen tacizci, bu kez yakayı ele verdi. Genç kız çıplak fotoğrafını isteyen tacizcinin hesabını, twitter'daki takipçileriyle paylaşarak yardım istedi.

WhatsApp üzerinden yapılan taciz, binlerce sosyal medya kullanıcısını çileden çıkardı. Genç kız, cep telefonu üzerinden mesajlaştığı kişinin, kendisinden çıplak fotoğrafını istemesi üzerine twitter'daki takipçilerinden yardım isteyerek, telefonunun ekran görüntüsünü de paylaştı.

TACİZİ İFŞA ETTİ, KADINLAR AYAĞA KALKTI

Tacize daha fazla dayanamayan genç kız, bu kez telefonunun ekran görüntüsünü paylaşarak takipçilerinden yardım istedi. Tacizi ilk duyuran ise Yaren Maral adlı kullanıcı aldı. 

ÖZÜR DİLEDİ, HESAPLARINI KAPATTI

Tacizin ekran görüntüsü kısa sürede binlerce kullanıcı tarafından paylaşılınca, tacizci genç kızdan önce özür diledi ardından da tüm sosyal medya hesaplarını kapattı.