BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.412,71
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Çinliler veto etti Mesut Özil'e Fenerbahçe yolu açıldı

İngiliz basını, daha önce Mesut Özil’e 100 milyon sterlin vermeyi göze alan Çin pazarının kapılarının yıldız futbolcuya kapandığını bildirdi. Tek çıkış Türkiye ya da ABD.

Abone ol

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in ara transferde yollarını ayırmayı düşündüğü Mesut Özil, en büyük alıcılarına karşı sırtını döndü. İngiliz www.express. co.uk, “Çin fırtınası, Mesut Özil’e büyük bir değişim yaşattı” başlığı altında son gelişmeleri mercek altına aldı.

Mesut Özil'e Çin kapısı kapandı
İngilizler, daha önce Mesut Özil’e 100 milyon sterlin vermeyi göze alan Çin pazarının kapılarının Mesut’a kapandığını bildirdiler. Çin’in Uygur bölgesindeki Türk ve Müslümanlara uyguladığı politikayı kınayan bir mesaj yayınlayan Mesut’un, Çinli yetkilileri kızdırdığı hatırlatılan haberde, “Arsenal Kulübü, ocak ayında büyük değişimler planlıyordu ancak Mesut Özil, mevsime yıkıcı bir başlangıç yaptı” yorumunda bulunuldu.

350 bin poundluk kazancı büyük sorun
Mesut Özil’in şu anda zor durumda olduğu iddia edilen haberde, yıldız oyuncu için ABD ve Türk pazarı dışında çıkış kalmadığı da vurgulandı. Fenerbahçe’nin oyuncuyu transfer etmek istediği de belirtilen haberlerde, oyuncunun haftalık 350 bin poundluk kazancının bu transfer önündeki en büyük engel olduğu da dile getirildi.

Fener'e gelme olasılığı var
Fenerbahçe de daha önce Mesut Özil’in transferinin kulübün ekonomik gerçekleriyle bağdaşmadığını açıklamıştı. Ancak Arsenal 2021’e kadar sözleşmesi bulunan Mesut Özil’in giderlerinin büyük bölümünü karşılamayı göze alırsa, böyle bir transfer gerçekleşebilir.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Gökhan Çıra - Fatih Terim 'mafya' kavgası! Eşi Selin Ciğerci'yi de işin içine kattı
Foto Galeri Gökhan Çıra - Fatih Terim 'mafya' kavgası! Eşi Selin Ciğerci'yi de işin içine kattı Galeriye Gözat