BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,69
ALTIN 2.488,25
GÜNCEL

Cinayet anı kamerada

Çorlu’da meydana gelen ve bir kişinin ölümü bir kişinin de yaralanması ile sonuçlanan olayın güvenlik kameralarına saniye saniye ortaya çıktı.

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesinde dün gece meydana gelen bıçaklı olayda hayatını kaybeden Ahmet L. ve yanındaki arkadaşı Sinan Ş.’nin bıçaklanma anı görüntüleri ortaya çıktı. Saniye saniye kaydedilen bıçaklı kavgada bıçaklanma anından sonra bir kaç kişinin kaçtığı görülüyor.
Edinilen bilgilere olay Nusratiye Mahallesi Menekşe Sokak üzerinde meydana gelmiş, sokak üzerinde yer alan bir iş yerinde çalışan iki iş arkadaşı Sinan Ş. ve Ahmet L. ile Metin K. ve Nazım K arasında iddialara göre yan bakma meselesi ile başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüşmüştü.

Sokak üzerinde tartışmayı sürdüren şahıslardan Metin K. ve Nazım K., aynı iş yerinde çalışan arkadaşlardan Ahmet L.’yi göğsünden Sinan Ş.’yi de kasığından bıçakla yaralayarak olay yerinden kaçmıştı.

Bir süre sokak ortasında kanlar içinde yardım bekleyen yaralılardan durumu ağır olan Ahmet L., olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Ahmet L. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

Bir kişinin ölümü bir kişinin de yaralanması ile sonlanan olayın çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdığı ortaya çıktı.

Sitene Ekle
Etiketler